مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

استخراج بیت کوین با گوشی ؛ در جستجوی گنج یا کوبیدن آب در هاون ؟!

admin توسط admin
مرداد ۲۷, ۱۴۰۲
در آموزشی, اخبار بیت کوین, ارز دیجیتال, استخراج
0
استخراج بیت کوین با گوشی و دیگر دستگاه‌ها - مناسب ترین قیمت تتر

استخراج بیت کوین با گوشی یکی از مسائل مهمی است که امروزه فکر بسیاری از افراد را درگیر خود کرده است. امروز و در شرایطی که کار کردن و کسب درآمد دشوار‌تر از همیشه شده، تولیدی‌ها به سختی خود را سرپا نگاه داشته‌اند، کسب و کارهای استارت آپی ریسک‌های مخصوص خود را دارند، ایده پول درآوردن از طریق استخراج بیت کوین با گوشی می‌تواند ذهن هر کسی را قلقلک بدهد!

اما مشکل این ایده، بسیار فراتر از چالش‌های استخراج بیت کوین با ابزارهای تخصصی آن است. به عبارت دقیق‌تر، وقتی که شما می‌خواهید با ابزارهایی که با نام ریگ ماینینگ شناخته می‌شوند به استخراج  Bitcoin بپردازید، با یک سری چالش مشخص و معمول سر و کار دارید؛ از جمله: هش ریت، مصرف برق، خنک کردن دستگاه و… اما ماین کردن با گوشی، می‌تواند شامل مشکلاتی اساسی‌تر باشد. مثلا، آیا این کار به گوشی شما آسیب جدی می‌رساند؟ آیا اصلا انجام دادنش سودی دارد یا سراسر ضرر است؟

در نتیجه، ماین کردن با گوشی یک موضوع مبهم است که جواب‌های متفاوت و مختلفی هم برایش وجود دارد. اگر شما هم می‌خواهید جواب این سوالات را دریافت کنید و آموزش صفر تا صد استخراج بیت کوین با گوشی را یاد بگیرید، با حامی اکسچنج همراه باشید.

استخراج بیت کوین اگرچه فعلا نسبت به گذشته سخت‌تر و کم‌سودتر شده ولی؛ هنوز هم می‌توان با انجام دادنش پول خوبی درآورد. اما انتخاب یک ابزار مناسب برای ماین کردن، مساله مهمی است که باید قبل از شروع کار برایش تصمیم‌گیری کنید.

آشنایی با استخراج بیت کوین

سال 2008، یک اسم در جهان شهرت بسیار زیادی پیدا کرد. “ساتوشی ناکاتومو” نامی بود که تا به امروز، کسی نمی‌داند متعلق به یک شخص است یا یک جریان! تنها نکته شفاف درباره ساتوشی، این است که نام خالق یا خالقین ارز دیجیتال بیت کوین است.

در آن دوره، ساتوشی ناکاتومو یک بلاک چین را با نام بیت کوین طراحی کرد، برایش رمز ارزی با همین نام ساخت و در نهایت، اوراق سفید یا همان  White Paper و نقشه راه این شبکه را نیز منتشر ساخت. از همان ابتدا مشخص شد بیت کوین قرار است توسط ماینرها و به روش مشخصی استخراج شود و این کار، تا سال 2140 به طول خواهد انجامید.

سقف استخراج بیت کوین 21 میلیون عدد خواهد بود. رقمی که تا پایان سال 2021 حدود 18.7 میلیون از آن محقق شد. در نتیجه، از آن مقدار حدود 10 درصد باقی‌مانده که برای استخراج همان 2.3 میلیون ارز، باید تا سال 2140 منتظر بمانیم.

اما قبل از اینکه بخواهیم به سراغ اصل موضوع برویم و درباره استخراج بیت کوین با گوشی توضیح بدهیم؛ لازم است نگاهی به کلیت فرایند ماین کردن بیندازیم. اصلا استخراج بیت کوین یعنی چه؟

استخراج بیت کوین با گوشی

بلاک چین و ماینرها

هر ارز دیجیتال بر بستر یک شبکه طراحی می‌شود که به آن بلاک چین گفته می‌شود. بلاک چین یا Block Chain به معنای زنجیره‌ای از بلوک‌ها است که شامل کل اطلاعات مربوط به رمز ارز مخصوص خودش می‌شود.

یعنی در بلاک چین بیت کوین، تمامی اطلاعات مرتبط با استخراج، تراکنش و مسائل فنی ارز دیجیتال بیت کوین وجود دارد. یا در بلاک چین اتریوم، تمام اطلاعات مربوط به رمز ارز اتر (Ether) ثبت شده‌اند. نحوه طراحی این بلوک‌ها بصورت زنجیره‌وار و در کنار هم، به خاطر تلاش برای غیرمتمرکز نگاه داشتن کل شبکه بوده است.

در واقع، شبکه بلاک چین دقیقا نقطه مقابل شبکه دیتابیس (Database) است. در دیتابیس، کل شبکه وابسته به یک سرور مرکزی است که همه فعالیت‌ها با نظارت او انجام می‌شوند و تمام اطلاعات در دسترس وی قرار دارند. اما در بلاک چین، هیچ سرور مرکزی قرار ندارد و اصل بر غیرمتمرکز بودنش است.

حالا که بلاک چین غیرمتمرکز است، پس چگونه گسترش پیدا می‌کند؟ ارزهای دیجیتال آن چطوری استخراج می‌شوند؟ و سوالاتی از این دست که در مورد سازوکارش مطرح می‌شوند. شرح چگونگی فعالیت شبکه و توضیح نحوه استخراج شدن رمز ارزها بسیار پیچیده است. اما برای اینکه با کلیت این فرایند آشنایی پیدا کنید، توضیح مختصری را ارائه می‌کنیم.

یک ماینر با دستگاه‌ مخصوص خود محاسبات مربوط به شبکه بلاک چین را انجام می‌دهد. این محاسبات در واقع توابع معروف به “تابع هش” هستند که با حل شدن آن‌ها، بلوک‌های جدید در این شبکه ساخته می‌شود. هر یک از این بلوک‌ها، شامل اطلاعاتی‌اند که از راه حل محاسبات توسط ماینر بدست آمده‌اند. در بلاک چین بیت کوین، هر 10 دقیقه 1 بلوک جدید در شبکه ایجاد می‌شود.

هر ماینر با ساختن 1 بلوک جدید، فرایند استخراج را انجام می‌دهد و در مقابل، مقداری ارز دیجیتال پاداش می‌گیرد. پس چیزی که در این بین اهمیت دارد، توانایی دستگاه استخراج یا همان ریگ ماینینگ در محاسبه توابع هش است. قدرتی که با نام هش ریت (Hash Rate) شناخته می‌شود.

مقایسه استخراج بیت کوین با گوشی و دیگر دستگاه‌ها

گفتیم که برخی از کارشناسان نسبت به استخراج بیت کوین با گوشی اصلا دید مثبتی ندارند. چرا که به اعتقاد آن‌ها گوشی موبایل نه تنها نمی‌تواند برای فرد سودی کسب کند بلکه؛ خیلی زود سیستم فنی‌اش هم آسیب می‌بیند و بعد از مدتی قابل استفاده نخواهد بود.

از سمت دیگر اما؛ کسانی هستند که اعتقاد دارند با گوشی‌های پیشرفته نسل جدید می‌توان به مقدار قابل قبولی رمز ارز ماین کرد و برای افرادی که بدنبال کسب سود با گوشی موبایل خود هستند گزینه مطلوبی به شمار می‌رود.

با وجود بحث‌هایی که پیرامون استخراج بیت کوین با گوشی مطرح هستند، بهترین ‌راه‌حل این است که ابتدا بررسی کنیم دستگاه‌های استخراج را بر اساس چه شاخص‌هایی با یکدیگر مقایسه می‌کنند. بعد می‌توانیم گوشی موبایل را بر اساس آن شاخص‌ها با دیگر وسایل استخراج مقایسه کنیم.

در لیست پایین، نام 4 دستگاه متداول برای استخراج ارز دیجیتال درج شده است:

  1. ریگ ماینینگ CPU
  2. ریگ ماینینگ GPU
  3. دستگاه FPGA
  4. ای‌سیک یا ASIC

استخراج بیت کوین با گوشی

هش ریت

در بخش قبلی، با هش ریت آشنا شدید. هش ریت به توان محاسباتی دستگاه‌ها برای حل توابع هش در واحد زمان گفته می‌شود. هرچقدر که هش ریت دستگاه بالاتر باشد، توان بیشتری برای استخراج دارد و سود بالاتری نصیب ماینر می‌کند.

هش ریت توسط یک واحد اندازه‌گیری مخصوص به نام “هش بر ثانیه” و با علامت (H/s) محاسبه می‌شود. یعنی در مقایسه دستگاه‌ها بر اساس توان محاسباتی‌شان، باید دید آن‌ها در هر ثانیه چقدر تابع هش را می‌توانند حل کنند.

این جدول برای تقسیم‌بندی دستگاه‌ها بر اساس هش بر ثانیه بکار می‌رود:

  • هزار هش بر ثانیه (یک کیلو هش بر ثانیه): KH/s
  • یک میلیون هش بر ثانیه (یک مگا هش بر ثانیه): MH/s
  • یک میلیارد هش بر ثانیه (یک گیگا هش بر ثانیه): GH/s
  • یک تریلیون هش بر ثانیه (یک تراهش بر ثانیه): TH/s

هش ریت ریگ ماینینگ  CPU

ریگ ماینینگ  CPU، پکیجی از پردازنده‌های مرکزی کامپیوتر یا همان  CPU است که بخاطر توان پردازش بالای‌شان برای این کار مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته، این ریگ در سال‌های اخیر محبوبیت خودش را از دست داده است.

این ریگ در سال‌های 2009 و 2010 برای ماین کردن رواج داشت. آن زمان، بسیاری از ماینرها به کمک سیستم کامپیوتری یا حتی لپ‌تاپ‌ها خودشان فرایند استخراج را انجام می‌دادند. اگرچه خیلی زود شرایط تغییر کرد و فناوری‌های پیشرفته‌تری برای این کار طراحی شدند. ولی واقعیت این است که، اگر هنوز CPU رایج بود احتمالا کسی نسبت به استخراج بیت کوین با گوشی نگاه منفی نمی‌داشت.

هش ریت پردازنده‌های CPU بر اساس سرعت پردازش و عوامل دیگر تعیین می‌شود. اما هش ریت ریگ‌های ماینینگ  CPUعموما در محدوده کیلو بر ثانیه قرار دارد و فراتر از آن نمی‌رود. مثلا، پردازنده  AMD EPYC7502P 32-Core Processor/64/2.50 GHz می‌تواند با  23.9 KH/s کار کند.

هش ریت ریگ ماینینگ  GPU

ریگ‌ بعدی، پکیجی از چند پردازشگر گرافیکی کامپیوتر (GPU) است که توان بیشتری نسبت به  CPU دارد. وقتی که ماینرها توانستند با کنار هم قرار دادن این پردازشگرهای گرافیکی ریگ ماینینگ جدیدی بسازند، عملا سرعت ماینینگ تا چندین برابر افزایش پیدا کرد. هش ریت آن‌ها در محدوده مگا هش قرار دارد.

برای مثال، کارت گرافیک Radeon RX 5700 XT می‌تواند با هش ریتی در حدود 50 MH/s تا 54 MH/s ماین کند. این کارت یکی از قوی‌ترین کارت‌های گرافیک برای استخراج بیت کوین است.

استخراج بیت کوین با گوشی

هش ریت  FPGA

دستگاه‌های FPGA هرچند در حال حاضر محبوبیت زیادی ندارند ولی، چند سال قبل توانستند با پشت سر گذاشتن  CPU و  GPU به بهترین وسیله برای استخراج ارز دیجیتال تبدیل شوند. این دستگاه‌ها می‌توانند با هش ریتی در محدوده مگا هش ولی با مصرف برق بسیار کم‌تری نسبت به  GPU فعالیت کنند.

مثلا، یک  GPU معمولی که هش ریت 600 مگا هش بر ثانیه دارد، به 400 وات برق نیاز دارد. ولی، یک  FPGA با هش ریت 826 مگا هش بر ثانیه به 80 وات برق نیاز دارد.

هش ریت ای‌سیک

اما اگر کسی بدنبال دستگاهی با بیشترین هش ریت باشد، طبیعتا بهترین گزینه برای او ای‌سیک (ASIC) است. ای‌سیک‌ها دستگاه‌هایی ویژه برای عملیات استخراج هستند و هش ریت آن‌ها نسبت به GPU تا حدود 100 برابر بیشتر است. آن‌ها برخلاف دو ریگ اول، از همان ابتدا برای انجام ماینینگ تولید می‌شوند و به همین خاطر هش ریت بسیار بالایی دارند.

هش ریت ای‌سیک از مگا هش نیز فراتر رفت و به گیگا هش و ترا هش رسید.

حالا که هش ریت این دستگاه‌ها را بررسی کردیم، بهتر است به سراغ گوشی‌های موبایل برویم. اگر هش ریت آن‌ها را نیز بدانیم، خواهیم توانست تا حدودی به امکان یا عدم امکان استخراج بیت کوین با گوشی جواب دهیم.

هش ریت برای استخراج بیت کوین با گوشی

گوشی‌های معمولی هش ریتی در محدوده 30 تا 50 هش بر ثانیه دارد. در واقع چون هش ریت آن‌ها کم‌تر از هزار است، حتی از شاخص کیلو هش بر ثانیه هم برای محاسبه آن استفاده نمی‌شود.

برای مثال، هش ریت تعدادی از گوشی‌ها را در این لیست می‌توانید مشاهده کنید:

  • گوشی هواوی Mate 9 : 50H/s
  • گوشی سامسونگ گلکسی Note 8 : 50H/s
  • گوشی سامسونگ گلکسی S7: 45H/s
  • گوشی Oneplus 5 :  41H/s
  • گوشی شیائومی Redmi Note 3: 35H/s
  • گوشی LG G4 :  7H/s

با توجه به این اعداد، می‌توان گفت استخراج بیت کوین با گوشی در مقایسه با ریگ ماینینگ‌هایی که ذکر شدند، به یک شوخی شبیه است. در حالیکه با استفاده از ای‌سیک می‌توان با هش ریتی در محدوده ترا هش در ثانیه ارز استخراج کرد، چرا باید با یک گوشی موبایل که  Hashrate آن حتی به کیلو هش بر ثانیه هم نمی‌رسد ماین کرد؟!

البته این تنها اولین شاخص برای بررسی امکان استخراج بیت کوین با گوشی بود. بهتر است صبر داشته باشید تا بررسی به پایان برسد. چرا که هنوز صحبت کسانی که طرفدار ماینینگ با گوشی هستند را نشنیده‌ایم.

آیا گوشی موبایل می‌تواند مشکل مصرف بالای برق را توسط دستگاه‌های استخراج بیت کوین حل کند؟ آیا باطری گوشی حین استخراج کردن آسیبی نمی‌بیند؟ بر اساس اظهارات کسانی که تلاش کرده‌اند با گوشی موبایل خود بیت کوین استخراج کنند، یکی از بدترین آسیب‌هایی که به گوشی وارد می‌شود مستهلک شدن باتری‌اش است.

مصرف برق و استخراج بیت کوین با گوشی

از هش ریت که بگذریم، به یکی دیگر از شاخص‌های بسیار مهم در ماینینگ می‌رسیم. حتما بارها این نکته را شنیده‌اید که مصرف بالای برق موجب می‌شود برای بسیاری از ماینرها عملا ماین کردن هیچ سودی نداشته باشد.

در واقع اگر کسی بدون درنظر گرفتن مساله مصرف برق به سراغ ماینینگ برود، مطمئنا نمی‌تواند در کارش موفق ظاهر شود. از نظر مصرف برق، باز هم دستگاه ASIC بهترین دستگاه برای استخراج ارز دیجیتال است. چرا که در کنار بالا بودن هش ریت آن، مصرف برقش نیز در مقایسه با 3 ریگ ماینینگ دیگر بسیار اندک است.

بعد از آن، مصرف برق FPGA از CPU و GPU کم‌تر است. با توجه به اینکه امروزه دیگر کم‌تر کسی از سی پی یوها استفاده می‌کند، می‌توان  GPU را در رتبه بعدی مصرف برق قرار داد. اما در مورد گوشی موبایل چه می‌توان گفت؟

مهم‌ترین نکته این است که برای استخراج بیت کوین با گوشی باید دستگاه پیوسته روشن باشد. علاوه بر آن، مساله اتصال به اینترنت است. اتصال گوشی شما به اینترنت حین استخراج به هیچ عنوان نباید قطع شود. در نتیجه،  Dataیا WiFi گوشی شما دائما روشن است و پردازنده‌های موبایل با تمام توان در حال پردازش هستند. در این شرایط، مطمئنا شارژ باتری گوشی شما با سرعتی بیشتر از حالت عادی مصرف خواهد شد.

کریپتوکارنسی

اما برای اینکه حین استخراج نباید گوشی خاموش شود، مجبور خواهید بود آن را به جریان مستقیم برق وصل کنید. حتما به خوبی می‌دانید که انجام این کار باعث کاهش شدید عمر باتری خواهد شد. هیچ راهی هم برای گریز از این مساله نیست. در نتیجه، می‌توان با کسانی که اعتقاد دارند استخراج بیت کوین با گوشی موجب کاهش عمر دستگاه می‌شود؛ موافق بود.

لازم به ذکر است که تمامی نکات قید شده در این بخش، درباره گوشی‌هایی است که بصورت روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنیم. یعنی گوشی‌هایی که ابدا برای استخراج رمز ارز تولید نشده‌اند. حال اگر برای استخراج بیت کوین با گوشی مدل‌های ویژه‌ای طراحی و روانه بازار شوند، آن موقع شرایط چگونه خواهد بود؟ تلاش می‌کنیم به این سوال، کمی جلوتر پاسخ ‌دهیم.

سایر شاخص‌ها برای استخراج بیت کوین با گوشی

  1. نیاز دستگاه به خنک‌کننده
  2. میزان سروصدا و حرارت دستگاه
  3. دمای مناسب برای محیط کار
  4. وزن و ابعاد
  5. قیمت

اگرچه از نظر دو شاخص اصلی- هش ریت و مصرف برق- به هیچ عنوان نمی‌توان استخراج بیت کوین با گوشی را با دیگر دستگاه‌ها مقایسه کرد؛ اما از نظر 5 شاخص بعدی اتفاقا ماین کردن با گوشی بسیار بهتر به نظر می‌رسد.

چرا که یک گوشی موبایل حین ماینینگ کم‌تر از یک  GPU یا حتی ASIC حرارت ایجاد می‌کند. سر و صدای خاصی ندارد، وزن و ابعادش بسیار کم‌تر است و البته، نیاز به محیط خاصی هم ندارد. این در حالی است که ریگ ماینینگ‌هایی که ذکر شدند، همگی نیاز به محیطی دارند که ویژگی‌های مهمی داشته باشد. از همه این‌ها گذشته، قیمت یک گوشی موبایل در مقایسه با قیمت ای‌سیک یا قیمت ریگ ماینینگ  GPU بسیار کم‌تر است.

در انتهای بررسی دستگاه‌ها از نظر شاخص‌هایی که گفتیم، می‌توان چنین نتیجه گرفت که؛ استخراج بیت کوین با گوشی ساده و معمولی نه تنها سودی ندارد بلکه؛ در مدت کوتاهی سیستم فنی و باتری آن را مستهلک خواهد کرد. در نتیجه، قبل از آن‌که بخواهید چند دلار به جیب بزنید، باید چند میلیون تومان برای خرید یک گوشی موبایل جدید خرج کنید!

ولی، اگر گوشی‌هایی باشند که بتوانند تا حد قابل قبولی از پس استخراج ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین برآیند، آن موقع شرایط کاملا معکوس می‌شود. یعنی، آن موقع است که استخراج بیت کوین با گوشی مزیت‌هایی پیدا می‌کند که هیچ کدام از ریگ‌های ماینینگ مشهور و متداول ندارند.

هنوز هم ماینرهایی هستند که آرزو دارند روزی گوشی مخصوصی به بازار عرضه شود تا بتوانند به کمک آن بیت کوین استخراج کنند. تحقق این آرزو، مطمئنا خیلی‌ها را به درآمدهای بالا خواهد رساند. اما وضعیت فعلی، خیلی به این آرزو نزدیک نیست!

گوشی‌های مخصوص استخراج ارز دیجیتال

استخراج بیت کوین با موبایل هنوز که هنوز است یک موضوع چالشی به شمار می‌رود. شاید بتوان از این دستگاه برای استخراج ارزهای دیگری استفاده کرد اما؛ بیت کوین شرایط خاص خودش را دارد. به هر حال ارز دیجیتال بیت کوین با ارزش‌ترین و گران‌قیمت‌ترین رمز ارز جهان است و ماینرها ترجیح می‌دهند آن زمان و هزینه‌ای که قرار است صرف کنند، برای ماینینگ این ارز بکار ببندند.

اما در حال حاضر، گوشی‌هایی هستند که برای استخراج ارزهای دیجیتال بکار می‌روند. طبیعتا منظور از این ارزها، مواردی نیستند که در لیست بهترین ارزهای دیجیتال جهان قرار دارند. یکی از مشهورترین آن‌ها، گوشی  M1 است که توسط شرکت الکترونیوم عرضه شده است.

گوشی  M1 برای استخراج ارز دیجیتال  ETN

در کنار بحث‌هایی که پیرامون استخراج بیت کوین با گوشی موبایل مطرح می‌شوند، شرکت بریتانیایی الکترونیوم سال‌هاست که در تلاش است امکان استخراج ارز دیجیتال را با گوشی موبایل فراهم سازد.

این گوشی، در سال 2018 برای نخستین بار اعلام کرد که قصد دارد یک گوشی موبایل هوشمند برای استخراج ارز دیجیتال طراحی و روانه بازار کند. این گوشی که قرار بود با نام  M1 وارد بازار شود، قرار بود برای استخراج ارز دیجیتال بومی  ETN را که مربوط به شبکه خود الکترونیوم است، فراهم کند.

این گوشی که در حال حاضر با قیمت 80 دلار قابل خریداری است، طرفداران خاص خودش را پیدا کرده است. گوشی ارز دیحیتال ETN را با برنامه اختصاصی  Electroneum که برای اندروید و  IOS قابل دانلود است، استخراج می‌کند.

وقتی به اعلامیه رسمی خود شرکت الکترونیوم مراجعه می‌کنیم، متوجه هدف اصلی از ساخت این گوشی می‌شویم. الکترونیوم اظهار داشته که امکان استخراج ارز  ETN با استفاده از گوشی M1  با هدف کمک به شهروندان کشورهای در حال توسعه ارائه شده است. کسانی که در کشورهای در حال توسعه درآمدی کم‌تر از 50 دلار در ماه دارند، می‌توانند با استفاده از این امکان، درآمد مناسبی را برای خود دست و پا کنند.

کریپتوکارنسی

وقتی به اعلامیه شرکت الکترونیوم نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که امکان استخراج بیت کوین با گوشی راه بسیار درازی در پیش دارد. چرا که وقتی سال 2018 برای اولین بار اعلام شد قرار است موبایلی عرضه شود که می‌تواند ماینینگ رمز ارز انجام دهد، بسیاری از ماینرها در پوست خود نمی‌گنجیدند.

اما حالا که مدت‌هاست از عرضه آن گذشته، تازه مشخص شده که یک ماینر حرفه‌ای یا حتی نیمه حرفه‌ای اصلا نمی‌تواند روی کسب درآمد با چنین دستگاهی حساب باز کند. دستگاهی که نه برای استخراج بیت کوین، بلکه برای استخراج یک توکن محلی طراحی شده است و فعلا، جزو پیشرفته‌ترین گوشی‌ها برای ماینینگ به حساب می‌آید.

برخی از برنامه‌های اندرویدی برای استخراج بیت کوین با گوشی ویژگی‌هایی دارند که فرایند ماینینگ را با موبایل راحت‌تر می‌کنند. حتی برخی از آن‌ها هیچ تاثیر مخربی بر روی سیستم فنی گوشی شما نمی‌گذارند.

سریع‌ترین برنامه استخراج بیت کوین با گوشی

تا به اینجا، تمامی آمار و اطلاعاتی که ارائه شدند، موید این بودند که بهتر است فعلا قید استخراج بیت کوین با گوشی را بزنید. چرا که هنوز هیچ موبایلی ساخته نشده تا بتوان از آن برای ماینینگ بیت کوین استفاده کرد.

اما، در بین تمام این حرف‌های منفی، یک نکته وجود دارد که برای طرفداران ماینینگ با گوشی کمی امیدوارکننده است. این نکته، طراحی اپلیکیشن‌هایی است که برای انجام این کار طراحی و منتشر می‌شوند. اساسا یکی از توجیهات کسانی که استخراج بیت کوین با گوشی را هم امکان‌پذیر و هم سودآور می‌دانند همین اپ‌ها هستند.

این ادعا اشاره به محبوبیت این برنامه‌ها دارد. این اپلیکیشن‌ها آمارهای شگفت‌انگیزی در زمینه دانلود شدن دارند. ماینرهایی که با استفاده از گوشی هوشمند خود بیت کوین استخراج می‌کنند، می‌گویند وقتی میلیون‌ها نفر در سرتاسر دنیا با گوشی خود مشغول انجام این کار هستند، پس احتمالا برای آن‌ها سودآور است.

شاید آخرین راه برای رسیدن به یک نتیجه‌گیری کلی را بتوان بررسی همین اپلیکیشن‌ها دانست. به همین خاطر، بررسی امکان ماینینگ  Bitcoin برای موبایل را با معرفی چند اپلیکیشن مشهور استخراج بیت کوین به پایان می‌رسانیم.

اپلیکیشن  Crypto Tab: استخراج بیت کوین با گوشی و  فضای ابری

کریپتو تب نخستین بار بعنوان یک مرورگر برای کامپیوترهای شخصی و لپ تاپ‌ها معرفی شد. این برنامه از تمامی افراد دعوت می‌کرد تا با نصب کردنش بر روی کامپیوتر شخصی خودشان، دائما بیت کوین استخراج کنند.

اما انتشار اپلیکیشن کریپتو تب برای گوشی‌های موبایل، توانست تا طرفداران استخراج بیت کوین با گوشی موبایل را حسابی خوشحال کند. علی‌الخصوص نسخه جدید این اپ که ادعا می‌کند با استفاده از قابلیت‌های فضای ابری یا  Cloud نه تنها هیچ آسیبی به سیستم فنی موبایل شما نمی‌رساند بلکه؛ سرعت استخراج بیت کوین را با موبایل شما افزایش هم می‌دهد.

استخراج رمز ارز بیت کوین با این برنامه انجام می‌شود اما با سرعت بسیار پایینی پیش می‌رود. مشکلی که در مرورگرهای کریپتو تب هم دیده می‌شد. در واقع، به قدری سرعت ماینینگ آن پایین بود که همان زمان نیز بسیاری از ماینرها از ادامه کار ناامید می‌شدند. حالا که از این برنامه برای گوشی موبایل استفاده می‌شود هم، ماینرها مجبور هستند همان روند آرام را پیش ببرند.

اما اینکه آیا گوشی موبایل شما بر اثر استخراج ارز بیت کوین با این اپلیکیشن آسیب می‌بیند یا نه، چیزی است که احتمالا باید کمی صبر کنید تا متوجه نتیجه‌اش شوید. کاری که به هیچ عنوان از طرف ما توصیه نمی‌شود.

برنامه  Miner Gate Mobile Miner

ماینر گیت یکی از مشهورترین اپلیکیشن‌ها برای استخراج ارز دیجیتال است. البته این اپ علاوه بر بیت کوین، برای استخراج ارزهای دیگری مانند: مونرو و دش نیز عرضه شده است.

این برنامه به دو صورت امکان استخراج رمز ارزها را برای شما فراهم می‌آورد. حالت اول، استفاده مستقیم از توان پردازشی گوشی موبایل شما است. در این حالت، نمی‌توانید استخراج بیت کوین با گوشی را انجام بدهید و فقط می‌توانید به ماینینگ مونرو و دش بپردازید. حتی با این وجود هم، امکان استهلاک باتری و پردازشگر گوشی‌تان وجود دارد.

ماینر گیت برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی، قابلیتی را ایجاد کرده تا شما بتوانید میزان استفاده از توان پردازشی دستگاه را مشخص کنید. بنابراین، می‌توانید از بین گزینه‌های: کم، متوسط و زیاد یکی را انتخاب کنید. گزینه کم، با چنان سرعت آهسته‌ای ماین می‌کند که در اصل نمی‌توان به نتیجه خاصی دلخوش بود. سرعت زیاد هم مطمئنا عمر دستگاه‌تان را شدیدا کاهش می‌دهد.

اما در حالت دوم، با استفاده از موبایل شما ولی بصورت استخراج ابری (Cloud) ارزهایی مثل بیت کوین، دش و مونرو را استخراج می‌کند. وقتی صحبت از استخراج ابری می‌کنیم، منظور این است که سیستم پردازشگر گوشی شما مستقیما وارد فرایند استخراج نمی‌شود. بلکه شما با پرداخت هزینه‌ای می‌توانید از خدمات ابری بهره‌مند شوید و با اجاره کردن سیستم دیگران، عملیات استخراج بیت کوین را انجام می‌دهید.

بنابراین، اگرچه در این حالت هیچ آسیبی به موبایل‌تان نمی‌رسد ولی باید هزینه-فایده کنید که آیا پرداخت هزینه خدمات ابری در مقابل مقدار بیت کوینی که کسب می‌کنید؛ سودی به شما می‌رساند یا خیر!

برنامه  Crypto Miner: استخراج بیت کوین با گوشی و استخر ماینینگ

بیت کوین، لایت کوین، مونرو … جزو ارزهایی هستند که کریپتو ماینر می‌تواند آن‌ها را استخراج کند. این برنامه قابلیت‌های نسبتا زیادی را در اختیار ماینرها می‌گذارد و به همین خاطر نیز محبوبیت بسیار زیادی بدست آورده است.

اول از همه، باید گفت که این برنامه کاملا رایگان نیست. برای استخراج ارز و استفاده از خدمات دیگرش، باید نسخه  Pro آن را خریداری کنید. ضمنا، شما می‌توانید برای استخراج بیت کوین وارد استخرهای ماینینگ شوید. در این استخرها، چند ماینر توان پردازشی سیستم خود را در کنار هم قرار می‌دهند و در واقع، هش ریت‌شان را بصورت گروهی بالا می‌برند. البته، برنامه برای وارد کردن شما به استخرها نیز از شما هزینه دریافت می‌کند و حتما باید عضو آن باشید.

ارز دیجیتال

نتیجه‌گیری: اما و اگرها در مورد استخراج بیت کوین با گوشی

استخراج بیت کوین با گوشی را از هر زاویه‌ای که نگاه می‌کنیم، هیچ سودی برای ماینرها دربر ندارد. می‌توان اینطور نتیجه گرفت که اگر شما قصد کسب درآمد از طریق استخراج بیت کوین را دارید، بهتر است یک بار برای همیشه هزینه کنید و یک ریگ ماینینگ با هش ریت مناسب و با مصرف برق استاندارد تهیه کنید. در این صورت، انجام این کار برای شما سود خوبی دربر دارد.

اما کسانی که فکر می‌کنند حین انجام کارهای روزانه و امور شغلی‌شان می‌توانند گوشی موبایل خود را هم در حالت استخراج بیت کوین قرار دهند؛ بهتر است از این رویا بیرون آیند. چرا که با انجام این کار، نه تنها سودی به شما نخواهد رسید بلکه بعد از چند ماه مجبور می‌شوید گوشی خود را نیز عوض کنید.

البته، اپلیکیشن‌هایی که معرفی شدند با برخی امکانات نظیر استفاده از استخراج ابری یا عضویت در استخرهای ماینینگ؛ ممکن است بتوانند جلوی وارد شدن آسیب به گوشی موبایل‌تان را بگیرند. اما اینکه برای‌تان سودی در بر خواهند داشت یا خیر را؛ خودتان باید محاسبه کنید.

نکته: ما هیچ یک از برنامه‌ها و دستگاه‌هایی که در این مقاله ذکر شدند را به مخاطبان توصیه نمی‌کنیم. این اسامی فقط برای آموزش هستند و پیشنهاد ما این است که برای استخراج ارز دیجیتال، حتما از مشاورین معتبر و قابل اعتماد کمک بگیرید. مشاوران حامی اکسچنج آماده هستند تا در این زمینه به شما مشاوره بدهند.

منبع

planetcompliance

برچسب ها: ارز دیجیتالخرید تتر بدون احراز هویتصرافی حامی اکسچنجکاهش ریسک سرمایه گذاری
پست قبلی

چطور انواع تتر را بشناسیم، بخریم و ذخیره کنیم؟

پست‌ بعدی

راه های کسب سود بدون ترید کردن در ارزهای دیجیتال

پست‌ بعدی
راه های کسب سود در ارزهای دیجیتال - بهترین خریدار تتر

راه های کسب سود بدون ترید کردن در ارزهای دیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recent Posts

  • طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار
  • فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟
  • سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟
  • رکود تورمی در مقابل تورم، آیا کریپتو میتواند با رکود تورمی مقابله کند؟
  • چرخ گردان کازینوی میم‌کوین‌ ها کی واژگون می شود؟

Recent Comments

دیدگاهی برای نمایش وجود ندارد.
سهام یا طلا - بهترین راه مقابله با بازار آشفته 2025 چیست؟

طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار

اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
بیتکوین در مسیر 100 هزار دلاری شدن

فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟

اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

فهرست راهبردی

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی

دسته بندی

  • آموزش ترید
  • آموزشی
  • اتریوم
  • اخبار ارز دیجیتال
  • اخبار بیت کوین
  • اخبار تاپ ارز
  • اخبار جهان
  • ارز دیجیتال
  • استخراج
  • Uncategorized
  • بلاک چین
  • تتر
  • تحلیل روز
  • تکنولوژی
  • دسته‌بندی نشده
  • کیف پول
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز

تاپ ارز، به عنوان یک پلتفرم امن برای تبادل ارزهای دیجیتال، امکانات مهمی از جمله معاملات نقطه به نقطه (P2P)، خرید و فروش خارج از بورس (OTC) و معاملات معمولی (Trade) را فراهم می‌کند. ما به دنبال توسعه پلتفرم خود با رعایت نیازهای کاربران و مطابق با آخرین تکنولوژی‌های جهانی هستیم و در راستای افزایش شفافیت در فضای رمزارز کشور قدم می‌گذاریم.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال