مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایننس کوین چیست؟ معرفی ارز دیجیتال بی ان بی

لعیا احمدی توسط لعیا احمدی
آبان ۷, ۱۴۰۲
در آموزشی
0
بایننس کوین

انواع ارزهای دیجیتال قدرتمند، محبوب و مشهور در دنیا وجود دارند و بایننس کوین، تنها یکی از آن‌ها است. بایننس کوین با وجود مدت زمان بسیار کم حضورش در دنیا، توانسته توجه همه کاربران فعال در حوزه ارز دیجیتال را به خود جلب کند. اگر شما هم قصد دارید که با اطلاعات بیشتر و کامل‌تر در این دنیای تازه فعالیت کنید، همراه ما باشید تا در این مطلب، ابتدا به شما بگوییم که ارز دیجیتال بایننس کوین چیست، چه کاربردهایی دارد و چرا به این محبوبیت فوق‌العاده در سرتاسر دنیا دست پیدا کرده است!

بایننس کوین چیست؟

ارز دیجیتال بایننس، یکی از کریپتوکارنسی‌های مشهور دنیا است که با استفاده از آن، امکان تریدکردن در صرافی جهانی و قدرتمند بایننس با کارمزد بسیار کمتر فراهم می‌شود. نماد اختصاری این رمزارز، BNB است که در اغلب صرافی‌های مهم جهان، نام آن به چشم می‌خورد. این رمزارز ابتدا بر اساس شبکه اتریوم طراحی و عرضه شد و یکی از توکن‌های ERC-20 بود، اما در حال حاضر این رمزارز بر بلاک‌چین اختصاصی خود یعنی بایننس چین، عرضه می‌شود.

توکن‌های ERC-20، توکن‌هایی هستند که بر اساس بلاک‌چین اتریوم ساخته می‌شوند.

بایننس کوین در ابتدا به‌عنوان یک توکن اختصاصی برای انجام معامله‌های مختلف در صرافی ارز دیجیتال بایننس عرضه شد. در آن زمان، کاربران در صورت معامله‌‌کردن با توکن بایننس، کارمزد کمتری می‌پرداختند و به همین خاطر، محبوبیت این رمزارز در مدت زمان کمی، افزایش یافت.

هر چند کاربردهای بایننس کوین به همین مورد محدود نماند و در بازه زمانی کوتاه، امکان استفاده از این رمزارز در ده‌ها مورد دیگر مثل پرداخت صورت حساب انواع تراکنش‌های مالی، رزرو هتل و بلیط، استفاده در صنعت سرگرمی برای پرداخت هزینه‌های متنوع، استفاده در دنیای آنلاین و سرویس‌های مالی و اقتصادی نیز فراهم شد.

در حال حاضر، مارکت کپ بایننس کوین، معادل 36 میلیارد دلار است و پس از بیت‌کوین، اتریوم و تتر، در رتبه چهارم ارزشمندترین رمزارز دنیا قرار گرفته است.

مارکت کپ، معادل میزان ارزش کل توکن‌های یک ارز دیجیتال، ضرب در قیمت نقدی آن در دنیا است. برای مثال، یک رمزارز با داشتن 100 میلیون توکن، به ارزش هر کوین 5 دلار، مارکت کپ آن معادل 500 میلیون خواهد بود.

نکته بسیار مهمی که احتمالا شما هم به آن توجه کرده‌اید این است که بایننس کوین یا همان BNB، در ابتدا تنها برای انجام معامله‌های مختلف در صرافی بایننس، بزرگتر‌ین صرافی ارز دیجیتال دنیا، عرضه شد. پس بد نیست که صرافی ارز دیجیتال بایننس را هم کمی بیشتر بشناسیم.

صرافی بایننس چیست؟

صرافی بایننس

صرافی بایننس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال دنیا است که در سال 2017، تاسیس شد. تمرکز اصلی این صرافی ارز دیجیتال، بر معامله انواع آلت‌کوین‌ها است. کاربران این صرافی می‌توانند با ترید کردن بیش از 350 مدل کریپتوکارنسی و تبدیل آن‌ها به یکدیگر، انواع معامله‌های مالی در دنیای رمزارزها را انجام دهند. ارائه خدمات متنوع، پشتیبانی از صدها رمزارز و امنیت بسیار بالای این صرافی، باعث شد که صرافی بایننس از سال 2018، بزرگ‌ترین، محبوب‌ترین و پرکاربردترین صرافی ارز دیجیتال دنیا لقب بگیرد.

صرافی بایننس علاوه بر امکان تریدکردن، والت کریپتوکارنسی هم به کاربران عرضه کرده است که تریدرها می‌توانند با خیال راحت، دارایی ارز دیجیتال خود را در آن‌جا نگهداری کنند. این صرافی مشهور و قدرتمند، سرویس‌های مختلفی نیز ارائه می‌دهد که از طریق آن‌ها، کاربران می‌توانند سرمایه‌گذاری‌های مختلف انجام داده به سود معاملات خود دست پیدا کنند. افزون بر این، خدمات گوناگونی نیز برای ماین‌کردن انواع کریپتوکارنسی‌ها نیز عرضه کرده و به تریدرها کمک می‌کند که برای سرمایه‌گذاری‌های خود، تصمیم‌های سودآورتری اتخاذ کنند.

صرافی ارز دیجیتال بایننس در همه کشورهای دنیا، خدمات‌دهی دارد. هر چند با توجه به قوانین برخی کشورهای خاص مثل ایالات متحده یا بریتانیا، این سرویس‌دهی با شرایط متفاوتی در این کشورها انجام می‌شود. حالا و پس از شناخت بایننس کوین و معرفی کوتاه از صرافی اختصاصی آن، وقت آن رسیده که تاریخچه رمزارز بایننس را با هم بررسی کنیم!

نیم‌نگاهی به تاریخچه رمزارز بایننس

شروع فعالیت بایننس کوین، در جولای سال 2017 با عرضه اولیه سکه (ICO) این رمزارز آغاز شد. در این عرضه اولیه، توکن‌های BNB به افراد مختلفی مثل بنیان‌گذاران بایننس و چندین سرمایه‌گذار فرشته (Angel Investor) و به شکل زیر، عرضه شد:

  • تیم بنیان‌گذار: 40 درصد و به مبلغ 80 میلیون توکن BNB
  • سرمایه‌گذاران فرشته: 10 درصد و به مبلغ 20 میلیون توکن BNB
  • فروش عام: 50 درصد و به مبلغ 100 میلیون توکن BNB

در این رویداد همه توکن‌های عرضه عام، به قیمت هر توکن 15 سنت، فروخته شدند. بدین شکل بایننس در همان ابتدای حضور خود، 15 میلیون دلار به‌دست آورد. این مبلغ جمع‌آوری شده، برای مدیریت این رمزارز تقسیم‌بندی شد.

35 درصد آن به به‌روز رسانی پلتفرم بایننس اختصاص یافت. 50 درصد از مبلغ اولیه، به برندسازی، تبلیغات و آموزش سرمایه‌گذاران جدید تعلق گرفت و مابقی آن یعنی 15 درصد موجود از مجموع 15 میلیون، برای شرایط اورژانسی و مواقع خاص، پس‌انداز شد.

کمی پس از عرضه اولیه سکه در سال 2017، بایننس پلتفرم اختصاصی خود یعنی صرافی ارز دیجیتال بایننس را افتتاح کرد. در ابتدا BNB یک توکن ERC-20 بود و در این پلتفرم کاربرد داشت. البته استفاده از استاندارد اتریوم، چندان ادامه پیدا نکرد.

در سال 2019 بایننس با معرفی بلاک‌چین اختصاصی خود یعنی بایننس‌چِین (BC)، فضای کاری خود را کامل کرد. پس از آن بود که در سال 2019، در طی رویداد توکن سواپ، توکن‌های ERC-20 بایننس با توکن‌های اختصاصی آن جایگزین شدند.

از آن لحظه به بعد، توکن‌های BNB به‌صورت کاملا اختصاصی، به پلتفرم بایننس تعلق داشتند، از معماری اختصاصی این بلاک‌چین جدید استفاده می‌کردند و به‌عنوان یک توکن ارزشمند و قوی، برای پرداخت کارمزد معامله‌های انجام شده در صرافی بایننس یا حتی خرید و فروش‌های مختلف، به کار رفتند.

افزایش ارزش بایننس کوین در طی دو سال، نحوه کار آن و کاربردهای متنوعی که دارد، باعث شده که این رمزارز در این مدت زمان کوتاه به یکی از بهترین گزینه‌ها برای خرید و فروش تبدیل شود.

بررسی نحوه کار ارز دیجیتال بایننس

بایننس چین

اولین نکته‌ای که باید بدانید این است که ارز دیجیتال بایننس کوین، درست مثل دیگر دارایی‌های ارز دیجیتال، با کاهش و افزایش قیمت و نوسان‌های مختلف، مواجه است. شما می‌توانید پس از بررسی قیمت این ارز، بایننس کوین را از صرافی ارز دیجیتال بخرید، با استفاده از این رمزارز انواع خرید و فروش‌ها را انجام دهید یا حتی برای سرمایه‌گذاری، بخشی از آن را در کیف پول رمزارزهای خود، نگه دارید.

تا این‌جا، بایننس کوین یک رمزارز کاملا عادی و معمولی به نظر می‌رسد. حالا اجازه دهید که کمی فنی‌تر به معماری ساخت این ارز و نحوه کار آن، نگاه کنیم. اولین لایه از بلاک‌چین بایننس، با دیگر لایه‌ها ادغام شده و BNB Chain را ایجاد کرده است. در زمان ساختBNB Chain، بایننس برای بهینه‌سازی خدمات خود و افزایش کارایی تراکنش‌ها در این فضا، از بایننس دکس استفاده کرد. بایننس دکس، یک صرافی غیرمتمرکز ارز دیجیتال است.

صرافی غیر متمرکز یا Decentralize Exchange (DEX)، نوعی صرافی است که کاربران بدون نیاز به فرد یا مجموعه واسط و تنها با استفاده از قراردادهای هوشمند و بدون نیاز به احراز هویت فردی، می‌توانند در یک محیط کاملا امن، معامله‌های مختلف انجام دهند.

بایننس با ترکیب ویژگی‌های مثبت صرافی ارز دیجیتال بایننس و ترکیب آن با مشخصه‌های مثبت صرافی‌های غیر متمرکز، قصد دارد که بهترین فضا برای معامله‌های کریپتو را در اختیار کاربران بگذارد. تمام معامله‌های انجام شده در این فضا، با توکن‌های BNB انجام می‌شود.

نکته بسیار مهم دیگر درباره BNB Chain این است که این بلاک‌چین اختصاصی بایننس، از ترکیب دو فناوری مختلف یعنی BNB Beacon Chain و BNB Smart Chain استفاده می‌کند. BNB Beacon Chain این امکان را در اختیار سرمایه‌گذاران بایننس کوین می‌گذارد که بتوانند در رای‌گیری برای اشتراک سهام و دیگر موضوعات مهم این رمزارز، مشارکت داشته باشند. BNB Smart Chain نیز یک لایه واسط است که با ماشین مجازی اتریوم سازگار بوده و هاب‌های مختلفی به مولتی چین دارد که امکان انتقال ارز بین بلاک‌چین‌های مختلف را برای کاربران فراهم می‌کند.

بایننس کوین با توجه به میزان عرضه اولیه خود، در معرض کاهش قیمت و ایجاد تورم است که برای جلوگیری از چنین حالتی، BNB Burning را انجام می‌دهد. حالا بی ان بی برنینگ یا همان سوزاندن بایننس چیست؟ در بخش بعد همراه ما باشید که این فرآیند را نیز برای شما شرح دهیم!

سوزاندن بایننس برای افزایش ارزش

سوزاندن کوین بایننس

همان‌طور که در بخش پیش اشاره کردیم، در زمان عرضه اولیه سکه بایننس، مجموع 200 میلیون از توکن BNB عرضه شدند. در حال حاضر و برای کاهش تورم و جلوگیری از افت قیمت این ارز دیجیتال، توسعه‌دهنده‌های این رمزارز هر سه ماه یک بار، 20 درصد از مجموع سود خود را به خرید رمزارز بایننس و سوزاندن آن‌ها تخصیص می‌دهند.

این اتفاق و سوزاندن رمزارز تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که تنها صد میلیون رمزارز بایننس در دنیا باقی بماند و 50 درصد از مجموع ارز دیجیتال بایننس از بین برود. کاهش تعداد توکن‌های این رمزارز، به افزایش ارزش آن منجر شده و بایننس را به یک کریپتوکارنسی معتبر تبدیل خواهد کرد. در سایت بایننس، می‌توانید تعداد دفعات انجام این کار برای خارج کردن توکن‌های اضافه را مشاهده کنید و تعداد میزان توکن‌های باقیمانده را هم ببینید. حالا و پس از این توضیحات، وقت آن رسیده که کاربردهای مهم این رمزارز را با هم بررسی کنیم.

کاربردهای رمز ارز بایننس

کاربردهای ارز دیجیتال بایننس

اولین و مهم‌ترین کاربرد رمزارز بایننس، پرداخت کارمزد تعامل‌های کریپتو در صرافی بایننس بود. کاربران می‌توانستند با پرداخت کارمزد خود با بایننس، کارمزد بسیار کمتری بپردازند و همین موضوع به محبوبیت این رمزارز کمک کرد.

البته که این کاربرد، تنها مورد استفاده از BNB نبود و کم‌کم و با ایجاد اکوسیستم بایننس، کاربردهای این رمزارز نیز افزایش یافت. برخی از مهم‌ترین کاربردهای این رمز شامل موارد زیر هستند:

پرداخت صورت‌حساب

برای پرداخت صورت‌حساب با استفاده از کارت‌های اعتباری کریپتو، در سایت Crypto.com، می‌توانید از BNB استفاده کنید.

علاوه بر این، شما می‌توانید برای انواع خرید و فروش‌های عادی نیز از این رمزارز کمک بگیرید. در حال حاضر امکان رزرو هتل یا خرید بلیط هواپیما با رمزارز بایننس کوین وجود دارد. امکان خرید انواع گیفت‌کارت‌های مجازی، بلیط‌های لاتاری و…، با بایننس کوین وجود دارد.

ترید کردن

یکی از مهم‌ترین کاربردهای بایننس کوین، امکان خرید و فروش ارز دیجیتال با کمک آن است. شما می‌توانید با کمک این رمزارز، انواع کریپتوکارنسی‌های دیگر را بخرید و حتی مقادیر بسیار کم باقیمانده از معاملات پیشین خود را که Dust نامیده می‌شوند، به بایننس تبدیل کرده و همه دارایی خود را برداشت نمایید.

سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری با خرید بایننس کوین در پلتفرم و صرافی اختصاصی این رمزارز و دیگر صرافی‌های ارز دیجیتال، فراهم شده است. شما می‌توانید برای سرمایه‌گذاری‌های طولانی‌مدت، بایننس کوین خریداری کرده و آن را تا زمان افزایش ارزش سرمایه‌تان، نگه دارید.

استفاده به‌عنوان وثیقه

بایننس کوین قابلیت عرضه به‌عنوان وثیقه را هم در اختیار کاربران خود گذاشته است و شما می‌توانید در برخی پلتفرم‌های خاص، BNB را به‌عنوان وثیقه وام یا قرض خود، ارائه دهید. برخی اپلیکیشن‌های اختصاصی نیز وجود دارند که امکان تقسیم صورت‌حساب خریدهای روزمره با دوستان و اعضای خانواده و پرداخت آن‌ صورت‌حساب‌ها از طریق BNB را نیز فراهم کرده‌اند.

حالا و با بررسی کاربردهای این رمزارز، احتمالا یک سوال مهم دیگر هم برای شما ایجاد شده باشد: آیا ارز دیجیتال بایننس کوین، گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری است؟

قیمت‌گذاری رمزارز بایننس

بدون شک اولین و مهم‌ترین موضوعی که قبل از سرمایه‌گذاری در یک ارز دیجیتال باید به آن توجه کنید، نوسان قیمت آن ارز است. قیمت بایننس درست مثل انواع قیمت ارز دیجیتال دیگر، نوسان دارد. با وجود این باید بگوییم که با توجه به سیاست‌های مختلف این ارز دیجیتال، مارکت کپ بایننس در سال‌های اخیر، رشد قابل توجهی به‌دست آورده است و به بیش از 70 میلیارد دلار رسید.

این توکن در زمان عرضه اولیه خود، تنها 0.10 دلار قیمت داشت و در طی این سال‌ها، یک بار به قیمت فوق‌العاده 600 دلار به‌ازای هر توکن نیز رسید. حالا و با توجه به این نوسان قیمت، باید بگوییم که خرید بایننس کوین به هدف سرمایه‌گذاری، تنها بعد از آنالیز دقیق نمودار قیمت این ارز، ممکن است و فراموش نکنید که امکان افزایش یا کاهش قیمت‌ها در هر ارزی وجود دارد. اغلب کارشناسان عقیده دارند که مقررات مختلف کشورهای گوناگون برای صرافی بایننس، باعث این نوسان قیمت شدید شده است. اگر دقیقا نمی‌دانید که منظور ما چیست، در بخش پایانی این مطلب به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

قوانین و مقررات کشورها برای بایننس

 لوگو بایننس و نقشه

پس از آغاز کار صرافی بایننس در چین و ایجاد محدودیت‌های مختلف برای آن، صرافی بایننس به ژاپن منتقل شد. هر چند این انتقال نیز پایان مشکلات نبود و در سال 2021، قوانین رگولاتوری کشورهای مختلف مثل آمریکا، بریتانیا، تایلند، مالزی و چند کشور دیگر، فعالیت‌های بزرگترین صرافی ارز دیجیتال دنیا را دچار وقفه کرد.

عدم ارائه مجوزهای لازم، عدم توجه به قوانین و در نظر نگرفتن استانداردهای اقتصادی کشورهای محل فعالیت، بخشی از مواردی بود که به این چالش‌های قانونی منجر شد. همه این موارد به تغییر نحوه کار صرافی بایننس انجامید. پس از آن بود که صرافی بایننس تنها برای حفظ کاربران آمریکایی خود، پلتفرم اختصاصی آن‌ها یعنی Binanace.US. را عرضه کرد.

از سوی دیگر بایننس اعلام کرده برای کاهش مشکلات مشابه، قصد دارد که شعبه‌های اختصاصی خود را در مناطق مختلف جهانی افتتاح کند و با در نظر گرفتن رگولاتوری هر کشور، فعالیت راحت و امن برای کاربران خود ایجاد نماید. این موضوع می‌تواند میزان ارزش ارز دیجیتال بایننس کوین را نیز افزایش دهد.

هر چند در حال حاضر، کاربران ایرانی به دلیل تحریم‌های اقتصادی، امکان فعالیت مستقیم در صرافی ارز دیجیتال بایننس ندارند و برای این کار باید ابتدا IP خود را به یک کشورر دیگر تغییر دهند. ناگفته پیدا است که با توجه به مشکلات ایجاد شده برای آمریکا، بهتر است شما و دیگر کاربران ایرانی، با IP دیگر کشورهای موجود به جز موارد گفته شده در این بخش، وارد این صرافی ارز دیجیتال شوید. معامله‌های خود را انجام دهید و از خدمات بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال دنیا با رمزارز اختصاصی آن یعنی BNB، استفاده نمایید.

بایننس کوین، ارز دیجیتال قدرتمند دنیا

ارز دیجیتال بایننس کوین، یکی از قدرتمندترین ارزهای دیجیتالی دنیا است که امکان تبدیل بیش از 350 رمزارز به BNB یا دیگر ارزهای موجود در دنیا را در اختیار شما می‌گذارد. علاوه بر این، امکان ترید کردن، خرید و فروش محصولات یا حتی پرداخت صورت‌حساب‌های آنلاین نیز با استفاده از رمزارز بایننس کوین وجود دارد و برای انجام همه این کارها و البته برای سرمایه‌گذاری و افزایش ارزش دارایی‌های خود، می‌توانید خرید بایننس کوین را از صرافی اختصاصی آن، امتحان کنید!

پست قبلی

ارزدیجیتال کاردانو چیست؟ همه چیز درباره ADA

پست‌ بعدی

ارزدیجیتال پولکادات چیست؟ معرفی کامل DOT

پست‌ بعدی

ارزدیجیتال پولکادات چیست؟ معرفی کامل DOT

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recent Posts

  • طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار
  • فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟
  • سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟
  • رکود تورمی در مقابل تورم، آیا کریپتو میتواند با رکود تورمی مقابله کند؟
  • چرخ گردان کازینوی میم‌کوین‌ ها کی واژگون می شود؟

Recent Comments

دیدگاهی برای نمایش وجود ندارد.
سهام یا طلا - بهترین راه مقابله با بازار آشفته 2025 چیست؟

طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار

اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
بیتکوین در مسیر 100 هزار دلاری شدن

فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟

اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

فهرست راهبردی

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی

دسته بندی

  • آموزش ترید
  • آموزشی
  • اتریوم
  • اخبار ارز دیجیتال
  • اخبار بیت کوین
  • اخبار تاپ ارز
  • اخبار جهان
  • ارز دیجیتال
  • استخراج
  • Uncategorized
  • بلاک چین
  • تتر
  • تحلیل روز
  • تکنولوژی
  • دسته‌بندی نشده
  • کیف پول
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز

تاپ ارز، به عنوان یک پلتفرم امن برای تبادل ارزهای دیجیتال، امکانات مهمی از جمله معاملات نقطه به نقطه (P2P)، خرید و فروش خارج از بورس (OTC) و معاملات معمولی (Trade) را فراهم می‌کند. ما به دنبال توسعه پلتفرم خود با رعایت نیازهای کاربران و مطابق با آخرین تکنولوژی‌های جهانی هستیم و در راستای افزایش شفافیت در فضای رمزارز کشور قدم می‌گذاریم.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال