مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

ریپل چیست؟ هر آنچه باید از ریپل و سرانجام دادگاهش بدانید

admin توسط admin
مرداد ۲۱, ۱۴۰۲
در آموزشی, ارز دیجیتال
0
ریپل چیست؟ هر آنچه باید از ریپل و سرانجام دادگاهش بدانید - حامی اکسچنج بهترین صرافی خرید و فروش تتر

اگر شما هم به بازارهای ارزدیجیتال علاقمند باشید، حتما در کنار ارزهایی نظیر بیت‌کوین و اتریوم، نام ریپل نیز برای شما آشناست. ریپل علاوه بر آنکه پلتفرم و کوین برای خرید و فروش است، یک پروتکل است که می‌تواند تمام معاملات بین المللی در سراسر دنیا را اداره کند. اگر علاقمندید تا بدانید ریپل چیست و سرانجام این ارز چه خواهد شد و آیا نیاز به فروش ریپل‌های خود دارید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
آنچه در این مقاله خواهید خواند.

  1. ریپل،ریپل نت و xrp چیست؟
  2. منظور از دادگاه و تبدیل ریپل به سهام چیست؟
  3. آینده ریپل پس از دادگاه چیست؟
  4. کیف پول‌های مناسب برای ریپل چیست؟
  5. مزایا و معایب استفاده از ریپل چیست؟

ریپل، ریپل نت و xrp چیست؟

ریپل برای اولین بار در سال 2004  با نام Open Coin ایجاد شد اما تاریخ عرضه واقعی آن به شکل ریپل، مربوط به  سالهای2012 و 2013 است که توسط جیدمک کالب و سایر برنامه نویسان منتشر شد. ریپل یک پروتکل باز است که فعالیت متمرکزی دارد و یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های آن با سایر ارزها در همین موضوع است. بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال شهرت و مقبولیت بیشتری نسبت به ریپل دارند، اما این ارز دیجیتال توسط بانک‌ها و بسیاری از موسسات مالی پذیرفته شده است و این موضوع سبب اهمیت و ارزش بیشتر این ارز شده است. شما با داشتن ریپل می‌توانید، تا سال‌ها ارز خود را به صورت غیرمتمرکز نگهدارید و هر از گاهی وارد بازار کنید. به بیان دیگر فلسفه و پاسخ به سوال ریپل چیست در هدف اصلی آن که ، اتصال بانک‌ها و سرمایه‌گذاران و خدمات‌دهندگان بهم در جهت افزایش سرعت و کاهش کارمزد تراکنشها  است.

ریپل نت چیست؟

ایجاد شبکه بین بانک‌ها و افراد مختلف، یکی از مزایای وجود ریپل است. فرض کنید فردی در تهران قصد رفتن به یک کنسرت را دارد اما بلیت ندارد و به جای آن یک تابلو عتیقه دارد. از سمتی فردی در اصفهان یک بسته گز دارد که تمایل دارد آن را یک تابلو عتیقه تعویض کند و فردی در اهواز  دارای یک بلیت کنسرت است و می‌خواهد آن را با یک بسته گز تعویض کند. در حالت عادی این سیستم هیچگاه ایجاد نمی‌شود و این افراد هرگز همدیگر را پیدا نمی‌کنند. اما در دنیای ریپل، فرد شماره یک به راحتی اعلام می‌کند من یک تابلو دارم و مایل به تعویض آن با یک بلیت کنسرت هستم.

ویژگی بدین ترتیب شبکه‌ای، ایجاد می‌شود که بسیار سریع و ارزان است. این ساده‌ترین توضیح برای شبکه ریپل است. ریپلنت در واقع اتصال بین خریداران و افراد مختلف را برقرار می‌کند. ریپل برای انجام این کار از روشی با عنوان gateway استفاده می‌کند  و نقش یک واسطه اعتباری را بازی می‌کند. علاوه بر آن. در این پلتفرم شما می‌توانید با کارمزدی برابر 00001/0 دلار، معاملات خود با بیت‌کوین را انجام دهید که این کارمزد صرفا برای رایگان نبودن است.

منظور از XRP در ریپل چیست؟

در پاسخ به این سوال که فلسفه وجود XRP در پروزه‌ای به نام ریپل چیست؟ باید گفت توکن شناخته شده برای ریپل، ارز دیجیتالی به نام XRP است و ملاکی برای انتقال ارزش در شبکه است. تمامی خرید و فروش‌ها در ریپلنت از طریق XRP انجام می‌شود  و تمامی تراکنشها در این دیتابیس ذخیره می‌شود. باید دقت کرد ریپل برخلاف سایر توکن‌ها و کوین‌ها بر پایه بلاکچین نیست  و هدف اصلی آن جابجایی پول در شرکت‌های بزرگ در حجم و سرعت بالاست. در این فرآیند، ریپل، به جای حذف بانک‌ها، به دنبال تسهیل تراکنش‌های مالی بین بانک‌های و صندوق‌های سرمایه‌گذاری است.

ریپل وXRP در بسیاری از موارد به جای هم استفاده می‌شوند در حالیکه ریپل، شبکه مبادلاتی است و XRP توکنی است که در این پلتفرم و شبکه مبادلاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ریپل برای  برقراری رابطه بین تراکنشات بین بانکی سه پلتفرم اکس رپید(xRapud)، اکس کارنت(xCurrent) و اکس ویا (xVia)استفاده می‌کند.

ریپل چیست؟

هدف اصلی ریپل ایجاد سامانه‌ای بین المللی مبتنی بر پلتفرم به منظور ارتباط بانک ها و سازمان‌های مالی مال در سراسر دنیا است.

منظور از دادگاه و تبدیل ریپل  به سهام چیست؟

سال 2020 برای ریپل سال خوبی نبود. در این سال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، با طرح شکایتی، ریپل را به دادگاه فراخواند.  در ادامه به تمامی نکات مربوط به این دادگاه خواهیم پرداخت

وظیفه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا چیست؟

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (Securities and Exchange Commission) نهادی فدرال است که در سال 1943 تاسیس شد و وظایف متعددی نظیر: برقراری قانون فدرال در اوراق بهادار آمریکا، نظارت بر اوراق و بورس‌های ملی و سهام و بازارهای الکترونیکی را برعهده دارد. این کمیسیون تمامی قوانین مربوط به سهام فیزیکی و دیجیتالی را تنظیم و بر اجرای درست آنها نظارت می‌کند. به موجب همین وظیفه در سال2020 شکایتی از بنیان‌گذار و مدیرعامل کنونی ریپل به دادگاه ارائه کرد . در این شکایت ذکر شده است که کمپانی مالک رمز ارز ریپل، قوانین مربوط به اوراق بهادار را نقض کرده است.

شکایت SEC از ریپل چیست؟

ریپل سومین ارز دیجیتال مطرح در جهان پس از بیت‌کوین و اتریوم است. اما در درخواست SEC ذکر شده است که xrp یک ارز دیجیتال نیست و باید به عنوان یکی از اوراق بهادار مورد استفاده قرار بگیرد.

اگر برای شما نیز سوال پیش امده که اتهام کمیسیون بورس به ریپل چیست؟ باید بدانید SEC ادعا کرده مالکان و توسعه دهندگان اصلی این ارز، اقدام به فروش چیزی در حدود 1.3 میلیارد دلار سهام ثبت نشده کرده‌اند.

در مقابل ریپل نیز اعلام کرده است که در بازار کریپتوکارنسی باید به عنوان یک ارز و رمز ارز شاخته شود نه یک سهام که تحت کنترل سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا باشد. که این در واقع اساس و بنیان همه ارزهای دیجیتال است. (برای مطالعه بیشتر در مورد این موضوع به مقاله…. مراجعه کنید.) این موضوع از آنجایی قابل توجه است که در صورت شناخته شدن ریپل به عنوان یک سهم، باید تحت کنترل قوانین بسیار سختگیرانه مالی و ارزی آمریکا باشد.

در پاسخ به سوال نحوه عملکرد ریپل چیست باید گفت شروع به کار XRP و ریپل، با چیزی در حدود 100میلیارد توکن بود که 6.4 میلیارد از آن در اختیار ریپل قرار داشت. 48 میلیارد توکن آن در طی زمان به افراد مختلف فروخته شد و باقی مانده این توکن‌ها در اختیار لارسن و گارلینگهاوس که توسعهدهندگان و مالکان اصلی این ارز هستند، قرار دارد.

پس از اعلام ارسال دادخواست، این XRP سقوط بسیار شدیدی و قیمت آن از 0.05 دلار به زیر 0.03 دلار رسید و سقوط شدیدی تجربه کرد و از رتبه سوم محبوبیت رمز ارزها به رتبه چهارم و پس از استیبل کوین تتر، سقوط کرد.

داداگاه ریپل

روند پرونده ریپل

کمپانی مالک ریپل اعلام داشت که بردلی سوستاک ((Bradley Sostack که در واقع از طرف SEC اقدام به شکایت بر علیه ریپل کرده است،  تا روز 4 نوامبر فرصت داشت تا شواهد و مدارک خود را مبنی بر تخلفات ریپل به دادگاه ارائه کند. این کمپانی اعلام داشتدر صورت عدم ارسال این مدارک، باید به درخواست ریپل برای بسته شدن پرونده در دادگاه رسیدگی و ریپل به عنوان پیروز دادگاه معرفی شود. اما این پایان ماجرا نیست.

با روند کنونی احتمال اینکه ریپل به زودی به عنوان اوراق بهادار معرفی شود، بسیار اندک است

سلب ادعای شاکی و کمک به ریپل

نکته قابل توجه آن است که در تا این مرحله، ریپل بیشتر موفقیت خود را مدیون مهارت‌های تکنیکال و حرفه‌ای وکلای خود است زیرا که اکنون این کمپانی، مدارک و شواهد خاصی مبنی بر عدم شناخت ریپل به عنوان اوراق بهادار ارائه نکرده است و صرفا یک توضیح کوتاه و بدون شرح ارائه کرده است.

در واقع ریپل تاکنون تنها با تکیه بر قانون سلب ادعا توانسته تا حدودی موفقیت ضمنی به دست بیاورد. این قانون در واقع به معنای عدم ارائه مدارک در زمان مناسب از سمت شاکی است.  ریپل اعتقاد داره نیازی به اثبات خود به عنوان ارز دیجیتال ندارد و با توجه به آنکه XRP یک ارز است، پس نیازی به تهیه و نگهداری آن به عنوان اوراق بهادار نیست.  لازم به ذکر است که XRP می‌تواند هم به عنوان یک ارز شناخته شود و هم در هدفی دیگر به عنوان یک اوراق بهادار باشد. در واقع نوع استفاده از XRP در مکان و زمان باعث ارز دیجتال یا سهام بودن آن می‌شود.

ریپل

شکایت اصلاح شده

SEC با توجه به نکاتی که گفته شد اقدام به ارائه اتهامات و جزئیات جدید کرده است که تاکنون نتیجه دلخواه نگرفته و وکلای قوی کمپانی ریپل به شدت در مقابل ادعیه جدید مقاومت کرده‌اند.

سرانجام پرونده ریپل چیست؟

پرونده ریپل برای اولین بار در سال 2018 ارائه شد و این موضوع در سال 2020 به اوج خود رسید. بیشتر ادله ریپل، بر اساس عدم ارائه ادله توسط شاکی است. در مقابل شاکی نیز اعلام کرده است که بر اساس شروط قانونی، اساسنامه از زمان تاریخ اولین عرضه عمومی اوراق بهادار قابل بررسی است. ریپل از سازمان SEC درخواست کرده تا تمامی مکاتبات داخلی خود با رقبای اصلی ریپل، شامل بیت‌کوین و اتریوم را به داگاه ارائه کند. قاضی دادگاه این درخواست ریپل را پذیرفته اما SEC تاکنون از عمل به این درخواست، جلوگیری کرده است. در نتیجه مسئله دادگاه ریپل تبدیل به یک موضوع حیاتی برای هر دو طرف شده که در ادامه به آن می‌پردازیم

نتایج شکست در دادگاه  برای ریپل چیست؟

در واقع دادگاه ریپل تبدیل به یک موضوع حیثیتی برای SEC و در مقابل برای ریپل شده است. برای ریپل شکست خوردن در این دادگاه به معنای از دست دادن XRP است ( اما پروژه ریپلنت به قوت خود باقی می‌ماند).

شکست در این دادگاه برای ریپل و برای تمامی سازندگان ارزهای دیجیتال بسیار بد و سنگین است. یکی از نگرانی‌های همه سازندگان و توسعه‌دهندگان در بازارهای کریپتوکارنسی، تبدیل شدن به یک هدف برای پرونده‌های قضایی است. ضمن آنکه پیروزی در این پرونده نیز به معنای پایان دادگاه ریپل نیست. در واقع به استناد سخن یکی از وکلای ریپل، پیروزی در این پرونده به معنای عدم توانایی شکایت دیگران از ریپل به جرم کلاهبرداری و یا نقص قوانین اوراق بهادار نیست. تنها استناد ریپل برای بیان بیگناهی تاکنون، سلب ادعای شاکی بوده و در صورت بیان ادله شاکی، امکان شکست ریپل در این دادگاه وجود دارد.

نتایج شکست در دادگاه برای SEC

شکست در این دادگاه برای SEC به معنای نابودی اعتبار و قدرت این نهاد فدرال و نابود شدن قدرت عمل به قوانین آن است. شکایت SEC باعث شد تا بسیاری از صرافی‌ها نظیر کوین‌بیس، کریپتو دات کام، ویرکس و… رمز ارز XRP را از پلتفرم خود پاک کنند.  این موضوع باعث افت شدید قیمت  XRP شد و قیمت ریپل با افتی حدود 80 درصد، به قیمت .0168 دلار رسید و  رتبه آن در جدول ارزهای دیجیتال به هفتمین ارز محبوب رسید.

پیروزی SEC در دادگاه می‌تواند باعث دردسرهای زیادی برای سایر شرکت‌های ارز دیجیتال شود. چیزی که ریپل نیز در دفاعیاتش بارها به آن استناد کرده و اعلام می‌کند: بیت‌کوین و اتریوم تحت حمایت دولت‌های دیگر به خصوص دولت چین هستند در حالیکه دولت آمریکا، استارت‌آپ‌های این کشور را به شدت محدود می‌کند.

ارزهای دیجیتال

 آینده ریپل پس از دادگاه چیست؟

ریپل تاکنون برای جلوگیری از تبدیل خود از ارز دیجیتال به یک کالا و سهام بسیار جنگیده است. بعضی افراد بر این تفکر اند که در صورت اعلام XRP به عنوان سهام، قیمت آن تا 500 دلار نیز افزایش پیدا می‌کند. حتی برخی معتقدند قیمت ریپل تا 600 دلار و فراتر از آن نیز خواهد رسید. مانی گرام که یکی از راه‌های انتقال ارزهای مختلف به کشورهای مختلف است تاکنون با ریپل قطع ارتباط کرده و مشخص نیست در نهایت  چه اتفاقی برای این توکن خواهد افتاد و همه چیز به نتایج دادگاه بستگی دارد. برخی از سهامداران معتقدند این موضوع پایان ریپل بوده و حتی پیروزی در دادگاه نیز نمی‌تواند این ارز را به اوج گذشته بازگرداند.

کیف پول‌های مناسب برای ریپل چیست؟

متاسفانه ریپل برخلاف سایر ارزهای دیجیتال مثل بیتکوین و اتریوم، کیف‌ پول‌های متعدد ندارد برای نگهداری این ارز و سایر ارزهای دیجیتال می‌توان از کیف پول‌های سخت افزاری و نرم‌افزاری مختلف استفاده کرد که در ادامه چند مورد از برترین کیف‌ پول‌های لازم برای نگهداری از ریپل  معرفی می‌شود. در ادامه به این سوال که بهترین  کیف پول برای ریپل چیست، پاسخ خواهیم داد.

برای نگهداری ریپل در کیف پول همواره باید 20 واحد XRP داشته باشید که این میزان قابل برداشت نیست

بهترین کیف پول‌های سخت افزاری برای ریپل چیست؟

به طور کلی، امن‌ترین کیف پول برای نگهداری ارزدیجیتال، کیف پول‌های سخت افزاری است در ادامه سوال بهترین کیف پول‌های سخت‌افزاری برای ریپل چیست پاسخ داده خواهد شد.

لجرنانو اس و لجر نانو ایکس

برترین کیف پول‌های سخت افزاری موجود در بازار درحال حاضر، لجرنانو اس و لجر نانو ایکس هستند که به دلیل نوع ذخیره‌سازی (آفلاین) امکان هک را به حداقل می‌رسانند.
این دو کیف پول، محصول یک شرکت فرانسوی هستند و از نظر سطح امنیت تقریبا در یک میزان هستند اما لجرنانو ایکس، کیف پول جدیدتری است. بیشتر ارزهای دیجیتال را پشتیبانی می‌کنند و قابلیت اتصال به موبایل و کامپیوتر را دارد.

ترزور مدل تی

شرکت ترزور تا کنون دو مدل از کیف پول‌های خود با مدل‌های تروز مدل تی و تروز مدل وان را ساخته است. تروز مدل وان از ریپل پشتیبانی نمی‌کند اما تروز مدل تی پشتیبان ریپل است. این کیف پول‌ها بر خلاف مدل لجر نانو به صورت USB نیستند و اتصال آنها به سیستم کامپیوتر و موبایل متفاوت است.

کیف پول‌های مجازی ریپل چیست؟

نگهداری ریپل در کیف پول‌های موبایل  نیز یکی از راه‌های نگهداری و استفاده از این ارز دیجیتال است. در ادامه چند مورد از کیف پول‌های مناسب برای این ارز معرفی می‌شود.

1-آبرا والت

از کیف پول‌های بسیار مطرح در زمینه نگهداری ارز دیجیتال که دارای مزایا زیر است:

  1. رابط کاربری بسیار ساده و مناسب برای کاربر
  2. داشتن صرافی داخلی که در آن می‌توان ارزهای فیات( برای مطالعه در مورد فیات به مقاله ارز دیجیتال از ابتدا تا کنون مراجعه فرمایید) را به سایر رمز ارزها تبدیل کرد. علاوه بر آن می‌توان رمز ارزهای مختلف را نیز بهم تبدیل کرد.
  3. ویژگی ساخت پورتفو باعث می‌شود تا این کیف پول به عنوان یک اپلیکیشن سرمایه‌گذاری در کریپتوکارنسی مورد استفاده قرار گیرد. با داشتن این کیف پول می‌توانید در بورس‌های آمریکا و بین‌الملل نیز فعالیت داشته باشید.

2-اتمیک والت

از برترین کیف پول‌های حال حاضر که علاوه بر نسخه موبایل، نسخه تحت ویندوز، لینوکس و آی او اس نیز دارد. مزایای این کیف پول:

  1. بیشترین تعداد ارزدیجیتال را پشتیبانی می‌کند.
  2. امکان تبادل دارایی در این کیف پول نیز همانند آبرا والت وجود دارد.
  3. به طور مستقیم با دو صرافی در ارتباط است و نیاز به جابجایی پول در صرافی ندارید

3-تراست والت

به نظر بسیاری از صاحبان ارزهای دیجیتال، تراست والت برترین کیف پول در حال حاضر است. مزایای این کیف پول عبارتند از:

  1. امنیت بسیار بالا
  2. پشتیبانی از بیش از 90 درصد از ارزهای دیجیتال و توکن‌ها و قابلتی نگهداری از تعداد بسیار زیادی از کریپتوکارنسی‌ها.
  3. رابط کاربری آسان با قابلیت بیشمار شامل حذف یا اضافه کردن ارزهای دیجیتال.
  4. قابلیت وام‌دهی یا دریافت وام و کار با صرافی‌های غیرمتمرکز.
  5. بهره‌گیری از نسخه تحت وب و موبایلی

مزایا و معایب ریپل چیست؟

ریپل دارای مزایای بی‌شماری است که در ادامه به بیان برخی از آنها پرداخته‌خواهد شد:

1-ریپل ضد جعل است:

در مقالات قبل نیز گفته شد که ارزهای دیجیتال تا حد بسیار زیادی در مقابل جعل مقاوم هستند، اما ریپل از امنیت بالاتری نسبت به سایر ارزهای دیجیتال نیز برخوردار است.

خرید ارز دیجیتال

2-انجام تراکنش‌های ریپل بالاترین سرعت را دارد:

مدت زمان انجام تراکنش‌های ریپل چیزی در حدود4 ثانیه است در حالیکه همین تراکنش‌ها برای بیت‌کوین چیزی در حدود 4 ساعت طول خواهد کشید. برای ارزهای دیگر نیز زمان انجام تراکنش بسیار طولانی است و ریپل، جز سریع‌ترین ارزها در تراکنش‌های مختلف است. به عبارتی می‌توان گفت ریپل یکی از باثبات‌ترین و پایدارترین ارز است و در هر ثانیه، می‌تواند 1500 تراکنش را انجام دهد اما این مقدار برای بیت‌کوین که پادشاه ارزهای دیجیتال است، چیزی در حدود6 تراکنش در هر ثانیه است.

3-ریپل حد واسط بین ارزهای مختلف است

با داشتن ریپل می‌توان در هر لحظه و به طور مستقیم، هر نوع ارزی را مبادله کرد. حتی ریپل برای مبادله با طلا و سایر ارزهای حقیقی نیز به کار می‌رود. مهم‌ترین دلیل این موضوع، پذیرفته شدن ریپل توسط بانک‌ها و سایر صندوق‌های سرمایه‌گذاری‌های مختلف است. پس یکی از دلایل اهمیت ریپل، جایگزینی آن با سایر ارزهای دیگر است که تا حد زیادی مشکلات تبادل را کاهش داده است.

4- کارمزد پایین

از جمله برترین ویژگی‌های استفاده از ریپل، کارمزد پایین آن در حین تبادلات است که توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب کرده است. شرکت سازنده ریپل ادعا می‌کند یکی از کم کارمزدترین و سریعترین ارزهای دیجیتال را تولید کرده است.

5-تورم ندارد

تمامی توکن‌های ریپل از قبل استخراج شده‌اند، بنابراین این ارز، جز کم تورم‌ترین ارزهای دیجیتال جهان است. و به گفته مدیرعامل آن، تورمی برابر صفر دارد. در حال حاضر ریپل حدود6.1 میلیارد توکن در دسترس دارد و این موضوع سبب کاهش تورم ریپل شده است.

6-اتصال ساده شبکه‌های پرداخت

یکی از ویژگی‌های جذاب ریپل، ایجاد اکوسیستم پرداخت است. یعنی هر کاربر می‌تواند ارز سفارشی خود را با اهدافی مثل انجام سریع تراکنش و کارمز کم، ایجاد کند. مثلا هر فرد می‌تواند برای خرید یک تابلو یا هرچیز دیگر، ارز مخصوص به خود را تولید کند.
نکته جالب توجه در مورد ریپل، تمایل بانک‌ها به استفاده از این پلتفرم است، و با افزایش تعداد بانک‌های علاقمند به این سیستم، قیمت XRP نیز بالاتر می‌رود و این امر سبب سود صاحبان ریپل می‌شود.

اما ریپل این ارز بسیار مفید و سودمند، دارای معایبی نیز است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

1-شرکت سازنده ریپل

در متون قبل، اعلام کردیم که یکی از دلایل اهمیت ریپل، نبود تورم و در دسترس بودن تمامی توکن‌های ریپل است. طبق گفته مدیران شرکت ریپل، تمای این ارز در اختیار مردم برای خرید قرار می‌گیرد که تاکنون این اتفاق رخ نداده است.

2-سورس باز بودن ارز

باز بودن سورس منابع ریپل، باعث شده تا ریپل به یکی از اهداف اصلی هکرها تبدیل شود. تاکنون سورس منابع این ارز در اختیار عموم قرار نگرفته و این امر سبب افزایش امنیت ارز شده است. اما زمانی که بر اثر یک اتفاق کدها در اختیار هکرها قرار بگیرند، امنیت این ارز به طور کامل نابود می‌شود.

سخن آخر

در این مقاله به همه نکات مربوط به ریپل پرداخته شده است و مسائلی نظیر ریپل چیست؟ سرانجام دادگاه ریپل چیست و چرا از این ارز شکایت شد، کیف پول‌های مناسب  ریپل و هر سوال مربوط به آنکه مزایا و معایب رپیل چیست؟ مورد بررسی قرار گرفته است. این مقاله به شما به عنوان دارنگان ریپل یا افرادی ککه قصد خرید این ارز را دارند کمک می‌کند با علم و آگاهی اقدام به خرید این ارز کنید. اما اگر هنوز هم در مورد اینکه آیا این ارز سودکافی و مد نظر را برای شما دارد دچار تردید هستید، مشاوران تیم حامی اکسچنج در کنار شما هستند تا با راهنمایی و ارائه سبد خرید مناسب، به شما در کسب بیشترین سود کمک کنند.

منبع

sec
coinmarketcap

برچسب ها: ارز دیجیتالبهترین صرافی تترخرید تتر بدون احراز هویتکاهش ریسک سرمایه گذاری
پست قبلی

آموزش استخراج ارز دیجیتال با معرفی بهترین دستگاه های صنعتی و خانگی

پست‌ بعدی

آموزش کندل شناسی ارز دیجیتال و تحلیل به کمک آن‌ها

پست‌ بعدی
آموزش کندل شناسی ارز دیجیتال و تحلیل به کمک آن‌ها - بهترین صرافی خرید و فروش تتر

آموزش کندل شناسی ارز دیجیتال و تحلیل به کمک آن‌ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recent Posts

  • طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار
  • فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟
  • سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟
  • رکود تورمی در مقابل تورم، آیا کریپتو میتواند با رکود تورمی مقابله کند؟
  • چرخ گردان کازینوی میم‌کوین‌ ها کی واژگون می شود؟

Recent Comments

دیدگاهی برای نمایش وجود ندارد.
سهام یا طلا - بهترین راه مقابله با بازار آشفته 2025 چیست؟

طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار

اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
بیتکوین در مسیر 100 هزار دلاری شدن

فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟

اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

فهرست راهبردی

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی

دسته بندی

  • آموزش ترید
  • آموزشی
  • اتریوم
  • اخبار ارز دیجیتال
  • اخبار بیت کوین
  • اخبار تاپ ارز
  • اخبار جهان
  • ارز دیجیتال
  • استخراج
  • Uncategorized
  • بلاک چین
  • تتر
  • تحلیل روز
  • تکنولوژی
  • دسته‌بندی نشده
  • کیف پول
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز

تاپ ارز، به عنوان یک پلتفرم امن برای تبادل ارزهای دیجیتال، امکانات مهمی از جمله معاملات نقطه به نقطه (P2P)، خرید و فروش خارج از بورس (OTC) و معاملات معمولی (Trade) را فراهم می‌کند. ما به دنبال توسعه پلتفرم خود با رعایت نیازهای کاربران و مطابق با آخرین تکنولوژی‌های جهانی هستیم و در راستای افزایش شفافیت در فضای رمزارز کشور قدم می‌گذاریم.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال