مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

آشنایی با انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال و نحوه مقابله با آنها

admin توسط admin
شهریور ۱, ۱۴۰۲
در آموزشی, ارز دیجیتال
0
آشنایی با انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال و نحوه مقابله با آنها - خرید و فروش تتر بدون احراز هویت

فناوری بلاکچین و جذابیت‌های آن، تبدیل به شغل دوم و حتی شغل اول برای بسیاری از افراد شده است. این بازار به دلیل داشتن فضای رشد زیاد و سوددهی بالا، مورد پسند بخش عظیمی از جامعه است. اما همین موضوع نیز باعث ایجاد دردسرهای بسیار زیادی شده است. عدم آگاهی و ورود بدون اطلاعات به این بازار باعث ایجاد انواع روش های کلاهبردار در ارز دیجیتال شده است.  در این مقاله به انواع روش‌های کلاهبرداری و همینطور روش مقابله با آنها خواهیم پرداخت.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • انواع روش های کلاهبرداری در ارز دیجیتال
  • کلاهبرداری به روش پانزی
  • کلاهبرداری به روش فیشینگ چگونه است؟
  • معرفی صرافی‌ها و کیف پول‌های جعلی

انواع روش‌های کلاهبرداری در ارز دیجیتال

کلاهبرداری در ارز دیجیتال با روش‌های مختلفی انجام می شود. بیشتر این روش‌ها، برگرفته از عدم اطلاعات کافی برای تریدر است. عدم اطلاع از قوانین بین المللی و همین طور قوانین مربوط به ارزهای دیجیتال و پروژه‌های جدید، باعث از دست رفتن سرمایه افراد مختلف می‌شود. در ادامه به مطرح‌ترین روش‌های کلاهبرداری در ارز دیجیتال پرداخته خواهد شد.

1-انواع کلاهبرداری در ارز دیجیتال، روش پانزی

طرح‌های پانزی یکی از برترین پروژه‌های کلاهبرداری در ارز دیجیتال هستند. اساس و پایه این طرح بر مبنای هرم پول است. در این روش از کلاهبرداری ارز دیجیتال، ابتدا فرد اول یا به عبارتی سرشاخه اقدام به تاسیس یک شرکت هرمی که در واقع شرکت جعلی است می کند. نوع سرمایه گذاری در این شرکت بدین صورت است که از شما می خواهند مبلغی را در شرکت این افراد سرمایه گذاری کنید، این مقدار مثلا می تواند 10 میلیون پول باشد و به شما وعده ماهانه سود 1 میلیونی می‌دهند. روند کار به این صورت است که هیچ نوع سرمایه گذاری انجام نمیشود و به جای آن،  پول در گردش است. در

بازی با پول، رکن اصلی پروژه‌های پانزی است

حال با جذب سرمایه جدید، پول سرمایه گذاران قبلی پرداخته می شود. بدین ترتیب افرادی که در ابتدا با پروژه همراه بودند و هم اکنون مقادیری سود دریافت کرده‌اند، اقدام به معرفی پروژه و تبلیغ برای آن می‌کنند و این موضوع باعث افزایش رغبت به این پروژه‌ها می شود.

سرانجام با کسب مقادیر زیاد پول، در نهایت طراح با پول افراد فرار می کند.

هک

پروژه پانزی تا چه زمانی ادامه پیدا می کند؟

ادامه پروژه پانزی به دو موضوع وابسته است، موضوع اول، جذب سرمایه‌گذار است. تا زمانیکه امکان جذب سرمایه گذار وجود داشته باشد، یا تا زمانی که طراح اصلی پانزی احساس کند پول به میزان کافی جمع اوری شده است، این پروژه ادامه دارد.

اولین کلاهبردار ارز دیجیتال به روش پانزی

چارلز پانزی، اولین طراح پروژه پانزی بود و او کوپن‌های تخفیف مربوط به اداره پست را به افراد می فروخت و این وعده را می داد: 50 درصد سود در 45 روز. پس از این موضوع چیزی در حدود 20 میلیون دلار در سال 1920 جمع شد.

اساس طرح پانزی در کلاهبرداری ارز دیجیتال

طرح پانزی بر چند اصل استوار است که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم:

1-تبلیغات جذاب

ابتدا با استفاده از تبلیغات جذاب، در پلتفرم های مختلف اقدام به جذب سرمایه گذار اولیه می کنند. این روش کلاهبرداری ارز دیجیتال، نیازمند سرمایه‌گذاران زیاد است، حتی ممکن است برای عضویت شما مبلغی پول نیز در نظر گرفته شود.

2- جلب اعتماد

برای جذب اعتماد افراد لازماست تا مبلغی سود به عنوان سود اولیه به آنها دادهشود. این موضوع علاوه بر جلب اعتماد سرمایه گذاران کنونی، باعث جذب سرمایه گذار جدید  و تبلیغ برای پروژه خواهد شد

3-سرمایه گذاری زیاد

پرداخت سود باعث می‌شود تا تعداد افراد بیشتری به سمت این پروژه گسیل شوند. سرمایه گذاران قدیمی اقدام به جلب سرمایه‌گذار جدید می کنند و این موضوع تا حدی پیش می‌رود تا بسیاری از افراد حتی اقدام به فروش وسایل و دریافت وام‌های سنگین برای سرمایه گذاری در این پروژه‌ها می شوند.

4-نابودی طرح

سرانجام این پروژه انقدر تکرار می‌شود تا تعداد سرمایه‌گذاران کاهش یابد و طرح رو به شکست برود.

انواع پروژه های کلاهبرداری ارز دیجتال به روش پانزی

ویژگی‌های مختلف ارزهای دیجیتال، نظیر عدم قابلیت پیگیری و نبود حساب بانکی و… باعث می شود تا ارزهای دیجیتال تبدیل به سوژه مناسبی برای کلاهبرداری ارز دیجیتال به روش پانزی شود. در ادامه به بررسی چند مورد از معروف‌ترین کلاهبرداری‌های پانزی خواهیم پرداخت.

کلاهبرداری ارز دیجیتال

بیت کانکت- بزرگترین کلاهبرداری ارز دیجیتال  از نوع پانزی

بیت کانکت یکی از بزرگترین پروژه‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال است. این پروژه یک پلتفرم وام‌دهی و سرمایه گذاری بود که در سال 2017 مطرح شد و از پشتوانه خوبی به خصوص در صرافی‌های مجاز برخوردار بود. قیمت این ارز در حالت عادی چیزی در حدود 500 دلار بود که مقدار قابل توجهی است و این ارز را به عنوان یکی از برترین ارزهای دیجیتال تثبیت کده بود.

در سال 2018، پروژه این ارز مورد بررسی قرار گرفت. سرانجام پس از بررسی‌های مختلف پروژه پانزی این ارز مشخص شد و قیمت آن به طور ناگهانی از 500 دلار به 7 دلار رسید. این فرآیند در زمانی کمتر از 5 ساعت رخ داد. در حال حاضر این ارز صفر دلار است و به عنوان یک ارز دیجیتال مرده محسوب می‌شود.

انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال: ماینینگ ابری

یکی از انواع روش‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال و پانزی استفاده از مفهوم استخراج ابری است. در ادامه به بررسی این موضوع و روش‌های کلاهبرداری از آن می‌پردازیم.

منظور از استخراج ارز دیجیتال چیست؟

در این روش، برای استخراج ارزهای دیجیتال از فضای ابری استفاده می‌کنند. شما برای استخراج نیاز به دستگاه ماینر ندارید و استخراج توسط شخص ثالث صورت می گیرد. فضای ذخیره ابری برای افرادی که به استخراج ارزهای دیجیتال علاقه دارند اما فضا و بودجه لازم برای اینکار را ندارند، بسیار مناسب است

استخراج ابری یکی از پر ریسک‌ترین اعمال در دنیای کریپتوکارنسی است.

انواع روش های کلاهبرداری ارز دیجیتال با روش استخراج ابری تاکنون مورد استفاده قرار گرفته است. در مطرح‌ترین این روش‌ها، یک سایت ساخته می‌شود و به افراد وعده سودهای نجومی داده می‌شود. مهم‌ترین دلیل شکست این طرح‌ها، عدم دخیل کردن افراد در سود و ضرر و فقط وعده سود دادن است. در حالیکه باید در نظر گرفت بازار ارزهای دیجیتال دارای پستی و بلندی است و امکان ایجاد ضرر همواده وجود دارد.

توزیع انواع شت‌کوین در کلاهبرداری ارز دیجیتال

این روش به خودی خود از روش های پانزی محسوب نمی‌شود. در این روش افراد با خرید یک توکن یا ارز دیجیتال بی‌ارزش، اقدام به از دست دادن سرمایه می‌کنند. در این روش، سود افراد با ارزهای دیجیتالی که خود طراحان پانزی ساخته‌اند، پرداخته می‌شود. در واقع فروش توکن‌های بی‌ارزش باعث سود طراحان و ضرر خریداران می‌شود. مثل اتفاقی که چند وقت قبل برای ارز دیجیتال اسکوئید افتاد و ارز آن پس از افزایش قیمت1000درصدی، به ناگهان سقوط کرد.

انواع ربات‌های تلگرامی و کلاهبرداری با ارز دیجیتال

در این روش، پس از ثبت نام در ربات به شما تعدادی الماس یا توکن داده می‌شود. سپس در ادامه برای افزایش توکن‌ها یا الماس‌ها، لازم است که یا لینک مربوط به خود را در اختیار افراد مختلف قرار دهید، یا با پرداخت مالی و نقدی این عملیات صورت گیرد.  در ربات‌های تلگرامی، هیچ نوع استخراجی وجود ندارد و زمانی که شما درخواست اسخراج کنید، با پیام های مختلفی مواجه می شوید، مثلا این پیام که: باید تمامی زیر مجموعه شما توکن خریداری کند تا شما قابلیت استخراج ارزهای خود را داشته باشید.

انواع سایت‌های اسکم برای کلاهبرداری ارز دیجیتال

در ابتدا باید به موضوع اسکم اشاره کرد. اسکم چیست؟ اسکم در لغت به معنای کلاهبرداری است. بنابراین منظور از سایت اسکم، انواع سایت هایی است که به وسیله آنها کلاهبرداری ارز دیجیتال صورت می گیرد.

انواع سایت‌های اسکم در کلاهبرداری

سایت‌های کلاهبرداری و اسکم به طور کلی دو دسته دارند. سایت های مربوط به صرافی و سایت های مربو به کیف پول. در ادامه به بررسی این سایت‌ها و همینطور معرفی معروف‌ترین سایت‌های اسکم می‌پردازیم.

انواع صرافی ارز دیجیتال کلاهبردار

سایت‌های صرافی مختلفی وجود دارد که افراد با استفاده از آن، اقدام به کلاهبرداری می کنند این سایتها می توانند از ابتدا برای کلاهبرداری ساخته شوند و یا در ابتدا به نیت کار درست باشند و در ادامه به کلاهبرداری تغییر مسیر دهند. معروفترین نمونه برای صرافی ارزهای دیجیتال کلاهبردار، سایت BitKRX است. این سایت  در سال 2017 در کره جنوبی مورد استفاده قرار گرفت. در واقع از انجایی که صرافی KRX یکی از صرافی‌های مورد پسند برای مردم که جنوبی بود، یک صرافی جعلی با نام BitKRX ساخته شد.  نمونه دیگر از صرافی‌های جعلی، صرافی Komid در کره جنوبی بود. سازندگان این صرافی جعلی سعی داشتند تا با استفاده از لیستی از ارزهای دیجیتال جعلی، اقدام به کلاهبرداری از سرمایه گذاران کنند. این صرافی خیلی زود شناسایی و تعطیل شد.

بیت کوین

روش دیگر استفاده از  انواع تشابه اسامی است برای مثال در یک کلاهبرداری ارز دیجیتال  که در هلند و انگلیس اتفاق افتاد، کلاهبرداران با استفاده از تشابه اسمی، اقدام به ساخت سایت  تقلبی کردند و افراد را به به سایت مد نظر خودشان راهنمایی کردند. در ادامه فرد با سایتی کاملا مشابه سایت اصلی مواجه و اقدام به وارد کردن اطلاعات می کند. کلاهبرداران با استفاده از اطلاعات وارد شده اقدام به خالی کردن حساب می کنند.

شناسایی سایت‌های کلاهبردار

برای شناسایی سایت‌های کلاهبردار راه‌های متفاوتی وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم:

پروتکل httpsو آدرس URL

سایتهایی که با https آغاز می‌شوند دارای امنیت بالا هستند، بنابراین برای شروع به این موضوع دقت کنید که شروع سایت با http است یا https.  مورد بعد، دقت به آدرس URL است. اگر این ادرس ایرادات نگارشی، گرامری یا املایی دارد به احتمال زیاد جعلی است. دقت کنید وجود اراد به طور قطع اثبات کننده کلاهبرداری نیست اما باعث می‌شود شما دقت بیشتری داشته باشید.

ادعاهای عجیب و غیر واقعی

یکی از مهمترین ویژگی‌های سایت های اسکم و پانزی، ارائه دروغ‌های باورنکردنی است. بنابراین اگر سایت و به خصوص صرافی یا کیف پولی به شما قول‌هایی نیر افزایش چندبرابری سرمایه یا ضرر نکردن و.. داد. مطمئن باشید که امنیت این سایت پائین است و احتمالا یک سایت کلاهبردار است.

اگر پلتفرمی در حین ثبت نام از شما تقاضای هزینه غیر معمول کرد از ثبت نام در آن پرهیز کنید

روش آشنایی

نکته قابل توجه آن است که چگونه با این سایت و سایتهای مشابه آشنا شده اید. آیا از طریق تبلیغات مداوم سایت بوده یا گفت و شنید از بقیه. بسیاری از سایت‌های کلاهبرداری با استفاده از بودجه زیاد اقدام به تبلیغات و تاثیر روی ضمیر ناخوداگاه افراد مختلف می گذارند.

دقت کنید که همه موارد ذکر شده برخی از روش‌های شناسایی سایت‌های کلاهبردار است. با این حال برخی از سایت‌ها تمامی نکات مختلف را رعایت می‌کنند و لازم است حین سرمایه‌گذاری، دقت بسیار زیادی داشته باشید.

تحقیق در مورد سایت

شما برای سرمایه‌گذاری، نیاز به تحقیق دارید. بنابراین سعی کنید از تمامی مراجع و امکانات ممکن برای تحقیق در مورد سایت استفاده کنید. بخش درباره ما، نظر کاربران، پیوندها همه و همه لازم است بارها مورد بررسی قرار گیرند.  حتی می توانید در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز در مورد سایت مورد نظر تحقیق و بررسی کنید.

نحوه فعالیت

نحوه فعالیت انواع صرافی ها و کیف پول ها برای کلاهبرداری ارز دیجیتال بسیار مشابه هم است. ابتدا تبلیغات گسترده و عظیم از طریق منابع نامعتبر مثل تبلیغات پاپ آپ یا تبلیغات کانال های تلگرامی انجام می‌شود. سپس با کلماتی مثل بدون نیاز به احراز هویت یا کارمز صفر و یا بدون تحریم برای کاربران کشورهای تحریم شده، اقدام به جلب کاربر میکنند و پس از شروع فعالیت، تمامی ارزها بلوکه شده و قابل استخراج نیستند.

فیشینگ در بازارهای مالی

فیشینگ یکی از انواع روش‌های کلاهبرداری در ارز دیجیتال است. فیشینگ انواع روش‌های مختلف دارد که  پر کاربردترین آن در زمینه کلاهبرداری ارز دیجیتال، استفاده از ایمیل است.

فیشینگ با ایمیل

در این روش یک ایمیل یه ظاهر معتبر از سمت بانک یا شرکت یا صرافی برای شما ارسال می‌شود و شما پس از وارد شدن به لینک موجود در ایمیل، اقدام به وارد کردن اطلاعات می‌کنید. این اطلاعات به راحتی توسط فیشر( فردی که پروزه فیشینگ را درست کرده) قابل دسترسی است.  این ایمیل ها معمولا بسیار شبیه ایمیل سایت اصلی هستند و فقط در یک حرف یا دات متفاوت اند بنابراین به این موضوع خیلی دقت کنید و اطلاعات خود را به هر ایمیلی ارسال نکنید.

اطلاعات قابل هک و فیشینگ

نکته مهم در زمینه فیشینگ ارزهای دیجیتال آن است که در بسیاری از موارد فیشر صرفا به دنبال رمز کیف پول یا ولت شما نیست. بلکه او می‌تواند به دنبال اطلاعاتی نظیر، نام کاربری و اطلاعات هویتی شماباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه هک پروژه دیفای کلیک کنید.

روش‌های فیشینگ در کریپتوکارنسی

در حالت عادی اگر شما برای خرید ارز های حقیقی دچار حمله فیشینگ شوید، چون قابلیت پیگیری دارد ممکن است در صورت پیگیری بتوانید به مرجع اصلی برسید و پول خود را باز پس گیرید. اما در دنیای ارز دیجیتال، به دلیل موارد امنیتی و عدم پیگیری تراکنش، این موضوع بسیار دشوارتر است. در ادامه به انواع روش های کلاهبرداری و فیشینگ در ارز دیجیتال خواهیم پرداخت.

انواع کلاهبرداری

فیشینگ از طریق جعل صرافی

ساخت دامنه‌های جعلی و منتشر کردن آن یکی از انواع  روش‌های مرسوم در کلاهبرداری ارز دیجیتال است. در گذشته بارها از سایت بایننس و همین‌طور مای ولت، دامنه‌های جعلی ساخته شد. این دامنه‌های جعلی باعث شد تا بسیاری از افراد با استفاده از لینک‌های اشتباهی وارد سایت شوند و این موضوع باعث از دست دادن بخش عظیمی از سرمایه شود. معمولا binance با یک i اضافه و ولت‌ها با یک حرف t اضافه ساخته می‌شوند.

مشاوره با مشاورین مالی معتمد و بزرگ نقش مهمی در جلوگیری از کلاهبرداری دارد.

فیشینگ از طریق کیف پول‌ها

ساخت کیف پول‌های نرم افزاری مشابه با کیف پول اصلی فقط با یک یا دو حرف اضافه در اسم یکی از روش های فیشینگ است. نکته مهم آن است که بسیاری از این کیف پول‌های جعلی، در برنامه گوگل پلی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین حضور یک برنامه در گوگل پلی به تنهایی برای اعتباردهی کافی و مناسب نیست.

ربات‌های تریدر

در تلگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی، ربات‌های تریدر وجود دارند. این ربات‌ها، از کاربران می خواهند تا اطلاعات خود را به طور کامل وارد کنند تا به جای آنها، کارهای مربوط به ترید و خرید و فروش ارز را انجام دهد. اعتماد به این ربات‌ها  باعث دسترسی به اطلاعات کیف پول و حساب‌ها شده و احتمال خالی شدن حساب را افزایش می دهد.

بیت کوین رایگان

پنیر مجانی فقط در تله موش است. این ضرب المثل باید خیلی برای ایرانی‌ها مورد توجه قرار بگیرد. هرجا که تبلیغی دیدید که اعلام میکرد با فرآیندهایی مثل عضویت در سایت یا دعوت دوستان یا پرداخت مقدار اندک، به شما ارز رایگان یا ارز با کارمز کم بدهند قصد فیشینگ و خالی کردن حساب شما را دارند. روش کار معمولا ارسال یک ایمیل برای شما است تا از طریق آن اطلاعات حساب خود را وارد کنید و سپس با دعوت دوستان و… به ارز رایگان دست پیدا کنید.

سایر روش‌های کلاهبرداری

در ادامه مطلب به سایر روشهای کلاهبرداری ارز دیجیتال اشاره خواهیم کرد.

کلاهبرداری با استخراج از موبایل و کامپیوتر

یکی از روش‌های مورد استفاده در میان کلاهبرداران، استفاده از جملاتی نظیر، استخراج رایگان، استخراج رایگان با موبایل، استخراج در خانه و… در این روش یک نرم‌افزار یا بدافزار طراحی می‌شود و با تبلیغات گسترده در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. کاربران پس از ورود به این بد افزار با وارد کردن اطلاعات خود، امکان هک و دزدی از حساب خود را فراهم میکنند

راه‌های جلوگیری

اطلاعات خود را افزایش دهید و با شنیدن واژه‌های بیت کوین رایگان و… وسوسه نشوید. سعی کنید پس از کسب اطلاعات نسبت به خرید و فروش اقدام کنید. حتما از نرم افزارهای ثبت شده در سایت استفاده کنید. نسبت به لینک‌های ارسال شده در گروه‌های خانوادگی و تلگرامی هوشیار باشید.

پامپ و دامپ

گروه‌های پامپ و دامپ به خصوص در مورد شت کوین‌ها و برخی ارزهای ناشناخته بسیار فعال هستند. در این گروه‌ها، با خرید حجم زیادی از یک ارز که معمولا توکن بی ارزش است، قیمت را در مدت زمان کوتاهی افزایش می‌دهند. این افزایش قیمت سبب وسوسه شدن بسیاری از افراد می‎شود و آنها اقدام به خرید ارزهای بی ارزش  می‌کنند. در ادامه این گروه‌ها به طور ناگهانی و هماهنگ اقدام به فروش ارزهای دیجیتال خود می کنند و این موضوع سبب دامپ یا افت قیمت ناگهانی می‌شود.

شیوه کار

یک ارز دیجیتال که معمولا شت کوین است و ارزش زیادی ندارد توسط تعداد زیادی از افراد گروه و با حجم بالا خریداری می شود. این موضوع سبب افزایش قیمت ناگهانی می‌گردد.

در ادامه افراد جدید شروع به خرید ارز می کنند پس از این مرحله افراد اصلی گروه که گردانندگان هستند، در کمتر از چند دقیقه اقدام به فروش ارزهای خود می کنند.

هک پروژه دیفای

راه‌های جلوگیری

برای جلوگیری از کلاهبرداری به روش دامپ و پامپ، بهتر است مراقب باشید که در یک بازه زمانی کوتاه کدام ارز به طور ناگهانی مطرح می‌شود. این ارزها معمولا پشتوانه قوی ندارند و توکن‌های بی‌ارزشی هستند.

سایر نکات مهم

تمامی موارد گفته شده از نشانه‌های طرح‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال است. در ادامه مطلب، هرگاه به شما وعده سود نجومی داده شد، آنهم سود بسیار زیاد بدون ضرر مطمئن باشید پروژه کلاهبرداری در کار است. همه بازارها دارای سود و ضرر هستند و امکان سود صرف وجود ندارد.

هیچگاه رمز عبور خود را در اختیار هیچ فردی قرار ندهید، رمز عبور شما آخرین سد برای دسترسی به سرمایه شما است. بنابراین رمز خود را به هیچ اپلیکیشن یا سایتی ندهید.

دقت کنید، اگر پروژهای برای ارز خود اعلام سود کرد، مثلا اعلام کرد این ارز تا یک تاریخ خاص به قیمت خاصی خواهد رسید، مطمئن باشید این پروژه نیز کلاهبرداری است، زیراکه تعیین قیمت بر هده پروژه نیست و برعهده افراد خریدار و فروشنده است

سخن آخر

در این مقاله به بررسی انواع روش‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال صحبت شد. مواردی نظیر پروژه‌های پامپ و دامپ، فیشینگ، طرح‌های پانزی و هرمی مورد بررسی قرار گرفت. بسیاری از این روش‌ها خود دارای شیوه‌ها و شگردهای متفاوتی هستند. در ادامه مطلب نحوه مقابله با این روش‌های کلاهبرداری مورد بررسی قرار گرفت. دقت کنید در نهایت هوشیاری و دقت شما و همین‌طور ورود با اطلاعات باعث جلوگیری از ر نوع کلاهبرداری می‌شود. دنیای ارز دیجیتال بسیار وسوسه برانگیز است، اما باید با منطق و دانش تصمیم بگیرید و اسیر جو بازار و شایعات مختلف نشوید

منابع

consumer

kaspersky

برچسب ها: بهترین صرافی تترخرید تتر بدون احراز هویتصرافی حامی اکسچنج
پست قبلی

دلایل اصلاح قیمت چیست و چه تفاوتی با افت و سقوط بازار ارزهای دیجیتال دارد؟

پست‌ بعدی

فاندامنتال چیست؟ همه چیز درباره تحلیل بنیادی و مقایسه آن با تحلیل تکنیکال

پست‌ بعدی
فاندامنتال چیست؟ همه چیز درباره تحلیل بنیادی و مقایسه آن با تحلیل تکنیکال - بهترین خرید و فروش تتر

فاندامنتال چیست؟ همه چیز درباره تحلیل بنیادی و مقایسه آن با تحلیل تکنیکال

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recent Posts

  • طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار
  • فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟
  • سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟
  • رکود تورمی در مقابل تورم، آیا کریپتو میتواند با رکود تورمی مقابله کند؟
  • چرخ گردان کازینوی میم‌کوین‌ ها کی واژگون می شود؟

Recent Comments

دیدگاهی برای نمایش وجود ندارد.
سهام یا طلا - بهترین راه مقابله با بازار آشفته 2025 چیست؟

طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار

اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
بیتکوین در مسیر 100 هزار دلاری شدن

فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟

اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

فهرست راهبردی

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی

دسته بندی

  • آموزش ترید
  • آموزشی
  • اتریوم
  • اخبار ارز دیجیتال
  • اخبار بیت کوین
  • اخبار تاپ ارز
  • اخبار جهان
  • ارز دیجیتال
  • استخراج
  • Uncategorized
  • بلاک چین
  • تتر
  • تحلیل روز
  • تکنولوژی
  • دسته‌بندی نشده
  • کیف پول
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز

تاپ ارز، به عنوان یک پلتفرم امن برای تبادل ارزهای دیجیتال، امکانات مهمی از جمله معاملات نقطه به نقطه (P2P)، خرید و فروش خارج از بورس (OTC) و معاملات معمولی (Trade) را فراهم می‌کند. ما به دنبال توسعه پلتفرم خود با رعایت نیازهای کاربران و مطابق با آخرین تکنولوژی‌های جهانی هستیم و در راستای افزایش شفافیت در فضای رمزارز کشور قدم می‌گذاریم.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال