مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

هر آنچه باید از صرافی Cointiger بدانید

admin توسط admin
مرداد ۱۹, ۱۴۰۲
در آموزشی, ارز دیجیتال
0
هر آنچه باید از صرافی Cointiger بدانید - حامی اکسچنج بهترین صرافی تتر

صرافی Cointiger یکی از جدیدترین صرافی‌های ارز دیجیتال است که برای خودش اعتباری دست و پا کرده و کاربران زیادی از آن استفاده می‌کنند. کوین تایگر توانسته در این بازار سنگین و سخت، اعتبار کامل خودش را به رخ مشتریان بکشد.

رشد صرافی‌ها در جهان باعث شده تا کار تریدرها و کسانی که با آربیتراژ گرفتن کسب سود می‌کنند بسیار ساده شود. کسانی هستند که تمایل دارند دائما صرافی‌های جدید را پیدا کنند و از خدمات آن‌ها بهره ببرند. چرا که این صرافی‌ها برای آن که بتوانند جای خودشان را در بین رقبای بزرگ‎تر پیدا کنند؛ هم کارمزدهای کم‌تری برمی‌دارند و هم سرویس‌های بیشتری به کاربران ارائه می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم شما را به طور کامل با صرافی Cointiger آشنا کنیم. با تاپ ارز همراه باشید.

تاریخچه صرافی Cointiger

سال 2017 هسته اولیه صرافی Cointiger در کشورهای سنگاپور، کره جنوبی و چین شکل گرفت. عده‌ای کارشناس و متخصص امور مالی یک تیم اقتصادی را تشکیل دادند و تلاش کردند یک صرافی بزرگ را در آسیای جنوب شرقی تاسیس کنند.

بیشتر صرافی‌های بزرگ دنیا در کشورهای غربی و خصوصا در آمریکا فعالیت می‌کنند. در این شرایط، تاسیس صرافی Cointiger در کشور سنگاپور موجب شده بود و برخی از کاربران نگاه خیلی مثبتی نسبت به آن نداشتند. اما در نهایت این تلاش‌ها جواب داد و امروزه شاهد این هستیم که کوین تایگر در رتبه شانزدهم بهترین صرافی‌های جهان از نظر سایت  Coin Market Cap قرار دارد. برای مطالعه بیشتر در مورد صرافی ها به مقاله انواع صرافی ارز دیجیتال چیست، مراجعه فرمایید.

صرافی  Cointiger خدمات مختلفی مانند: معاملات مارجین، فیوچرز، صندوق حمایتی و عرضه اولیه IEO را به کاربران ارائه می‌کند. پکیج خدمات این صرافی بسیار کامل است. نام توکن بومی این صرافی تایگر کش است.

خدمات صرافی Cointiger

صرافی Cointiger به مرور توانست اکوسیستمی برای خود تشکیل دهد و حالا هم از طریق وب‌سایت رسمی‌اش و از طریق اپلیکیشن اندروید و  IOSبرای کاربرانش قابل دسترسی است. این صرافی یک توکن بومی نیز برای خودش طراحی کرده که با عنوان تایگرکش (TigerCash) یا به اختصار TCH شناخته می‌شود.

از جمله خدماتی که صرافی Cointiger به کاربران خود ارائه می‌کند، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • معامله کردن ارزهای دیجیتال و ارزهای فیات
  • ارائه امکان معاملات مارجین
  • صندوق حمایتی
  • فیوچرز (Futures)
  • لابراتوار
  • پروژه‌های عرضه اولیه صرافی (IEO)
  • برنامه‌های رای‌گیری

بنابراین، می‌توان مشاهده کرد که این صرافی ارز دیجیتال توانسته در عرض 4-5 سال به رشد بسیار خوبی دست یابد. برای اینکه با خدمات کوین تایگر دقیق‌تر آشنا شوید، چند مورد از آن‌ها را در ادامه بررسی می‌کنیم.

صرافی Cointiger

صندوق اکوسیستم

در آوریل سال 2018 صرافی کوین تایگر صندوق اکوسیستم خود را تاسیس کرد که بصورت تخصصی در سرمایه گذاری روی سهام و سرمایه گذاری روی توکن‌ها در بلاک چین فعالیت داشت. همچنین، این صندوق بر روی پروژه‌های سطح اول و پیشرو مانند: پرلین(Perlin)، آر اس کی (RSK)، بی کی بی تی (BKBT)، مای توکن (Mytoken)، لیانیکسیا (Lianyixia)، کری (Carry)، کار بلاک (Carblock)، کاس‌کاس بی سی ایکس (Coscos BCX) سرمایه‌گذاری کرده است.

صندوق اکوسیستم صرافی Cointiger بیشتر بر روی پروژ‌ه‌های بلاک چین که در مراحل ابتدایی خودشان هستند سرمایه گذاری می‌کند. سرمایه گذاری مالی، مشاوره دادن به پروژه‌ها و … جزو خدماتی است که این صرافی به پروژه‌هایی در بیش از 10 کشور آمریکایی شمالی، آسیای جنوب شرقی و اروپایی ارائه کرده است.

لابراتوار صرافی Cointiger

لابراتوار صرافی کوین تایگر با این هدف تاسیس شده که به پروژه‌های بلاک چین در سرتاسر چرخه عمرشان خدمات خودش را ارائه کند. گستردگی خدماتی که به این پروژه‌ها ارائه می‌شوند بسیار بالاست. برای مثال، مشاوره دادن، برنامه‌ریزی استراتژیک، حمایت بر اساس شرایط هر پروژه، طراحی مدل برای توکن آن پروژه، مشاوره مالی، مدیریت نقدینگی و نهایتا، راهنمایی در تبلیغات و اجرای برنامه‌ها؛ بخش مهمی از خدمات لابراتور صرافی  Cointiger را تشکیل می‌دهند.

این لابراتوار خودش هم پابه‌پای کارآفرینان حوزه بلاک چین رشد خواهد کرد. کارآفرینانی که بدنبال خدمت‌رسانی و خلق ارزش در بازار هستند و آینده جدیدی را برای اقتصاد بلاک چین جستجو می‌کنند. در نتیجه همین فعالیت‌ها بوده که لابراتور کوین تایگر پروژه‌های خوش نام و مشهوری را نظیر: تی سی تی (TCT)، بی سی جی (BCG) و ماکینگ بات (Mockingbot) راه انداخته است.

پروژه‌های عرضه اولیه صرافی (IEO)

عرضه اولیه توکن، یکی از رایج‌ترین راه‌هایی است که پروژه‌های بلاک چین برای جذب سرمایه انجام می‌دهند. همانطور که در بازار بورس یک شرکت از طریق عرضه اولیه سهام خودش هم به کاربران این اجازه را می‌دهد تا سهام اولیه‌اش را به قیمت مناسبی با امکان سود بالا تهیه کنند و هم خودش سرمایه مناسبی را در همان ابتدای کار بدست می‌آورد.

پروژه‌های بلاک چین که قرار است در یک بازار بسیار رقابتی و سخت فعالیت کنند، نیاز دارند تا مقداری سرمایه را برای شروع کارشان جذب کنند. انجام موفقیت‌آمیز عرضه اولیه توکن علاوه بر اینکه سرمایه اولیه خوبی برای آن‌ها به همراه خواهد داشت، مزیت دیگری هم دارد. موفقیت در این کار، موجب می‌شود تا آن پروژه‌ در همان قدم نخست خودی نشان بدهد و اعتبار خوبی در بازار بدست آورد. دیگر کاربران بازار کریپتوکارنسی آن پروژه را به خوبی می‌شناسند.

اما آن پروژه‌ها به چه روش‌هایی می‌توانند عرضه اولیه توکن‌شان را انجام دهند؟ روش انجام این کار در طول زمان تغییر و تحولات زیادی را پشت سر گذاشته است. در حال حاضر، دو روش در بازار متداول است. روش اول، عرضه اولیه سکه یا  Initial Coin Offering نام دارد. این روش که به اختصار ICO نامیده می‌شود، بدین صورت است که فرایند عرضه اولیه توکن توسط اعضای تیم همان پروژه انجام می‌شود.

ارزدیجیتال

اما در روش دوم، تیم‌ها این کار را به صرافی‌ها می‌سپارند. به همین خاطر هم روش دوم را IEO یا  Initial Exchange Offering می‌نامند. صرافی Cointiger هم به این روش برای پروژه‌های بلاک چین سرمایه اولیه‌شان را جذب می‌کند.

در این روش، ابتدا پروژه‌ای در پلتفرم کوین تایگر تعریف می‌شود. صرافی  Cointiger طبق قانونی که برای  IEO وضع شده، مبلغی را بعنوان کارمزد همان ابتدا دریافت می‌کند. همچنین، علاوه بر مبلغ کارمزد، درصدی هم از فروش توکن‌ها می‌گیرد. شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد و برایتان سوال پیش آید که: عرضه اولیه به صورت  ICOبه صرفه‌تر نیست؟!

مساله اینجاست که وقتی یک صرافی مانند  Cointiger با اعتبار و شهرت خود عرضه اولیه توکن‌ را برای یک پروژه انجام می‌دهد؛ موجب فروش بیشتر آن توکن‌ها می‌شود. در حالیکه اگر اعضای آن تیم خودشان عرضه اولیه را انجام می‌دادند؛ کسی به آن‌ها اعتماد نمی‌کرد. اساسا هرقدر که در روش  ICOامکان کلاهبرداری وجود دارد؛ در IEO بخاطر نظارت صرافی‌ها این احتمال از بین می‌رود.

ضمنا، وقتی پروژه‌ای عرضه اولیه خود را از طریق یک صرافی انجام می‌دهد؛ در لیست رسمی ارزهای دیجیتال آن صرافی قرار می‌گیرند و این کمک بزرگی برای آن‌ها خواهد بود.

فیوچرز (Futures)

فیوچرز یکی از جذاب‌ترین راه‌های کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال است. صرافی‌هایی که این امکان را در اختیار تریدرها می‌گذارند هم طبیعتا به محبوبیت ویژه‌ای دست پیدا می‌کنند.

اما فیوچرز چیست؟ معامله فیوچرز یا معامله آتی به روشی گفته می‌شود که فردی در حال حاضر کالایی را برای معامله در آینده مشخص می‌کند. یعنی یک خریدار با یک فروشنده در زمان حال به توافق می‌رسد که کالایی را در آینده به او بفروشد. این قرارداد قطعی است و هیچ یک از طرفین نمی‌توانند زیر آن بزنند.

در بازار ارزهای دیجیتال هم این نوع قرارداد بسیار رایج است. بوسیله معاملات فیوچرز یک تریدر نه تنها می‌تواند از افزایش قیمت ارز دیجیتال سود کند بلکه؛ خواهد توانست از کاهش قیمت ارز هم سود ببرد. این کار عملا ریسک معامله کردن را برای تریدرها کاهش می‌دهد.

صرافی Cointiger به کاربران خودش اجازه می‌دهد تا معاملات فیوچرز انجام دهند. شما می‌توانید در این صرافی هم از افزایش و هم از کاهش قیمت‌ها سود کنید. زمانی که قیمت دارایی‌تان بالا برود، مثل همیشه ارزش دارایی‌تان بیشتر شده و طبیعتا سود کرده‌اید. اما اگر معامله فیوچرز را در این صرافی انجام داده باشید و قیمت دارایی دیجیتال‌تان پایین برود؛ باز هم سود خواهید کرد. در این بین البته ریسک‌های مختلفی وجود دارند. می‌توانید از طریق مقالات دیگری که در حامی اکسچنج منتشر شده‌اند با این ریسک‌ها آشنا شوید.

بیشتر از 130 ارز دیجیتال توسط صرافی کوین تایگر پوشش داده می‌شوند و همچنین، خدمات نقدی را در حوزه دلار آمریکا و یوان چین نیز ارائه می‌کند.

معامله کردن ارز دیجیتال در صرافی ارز دیجیتال  Cointiger چه ویژگی‌هایی دارد؟

صرافی کوین تایگر که یکی از جوان‌ترین‌ها و البته پیشتازترین‌ها است، همیشه تلاش داشته تا رسالت اصلی خودش را به نحو احسن انجام دهد. تمامی خدماتی که تا پیش از این بخش به آن‌ها اشاره کردیم، تا حدودی نشان‌دهنده پیشتاز بودن این صرافی هستند. اما در واقع، زمانی می‌توان از یک صرافی ارز دیجیتال رضایت داشت که بهترین خدماتش را برای تریدرها ارائه کند.

در این بخش، نگاهی می‌اندازیم به ویژگی‌های کوین تایگر برای ترید کردن ارزهای دیجیتال:

  • پشتیبانی از 130 ارز دیجیتال برای معامله کردن در بازارهای مختلف. ارزهایی مانند بیت کوین (BTC)، اتریوم (ETH)، یو اس دی تی (USDT) و ترون (TRX)
  • خدمات نقدی در حوزه دلار آمریکا (USD) و یوان چین (CNY)
  • سپرده‌گذاری و برداشت سوئیفت
  • انواع اردر (Order) در شکل‌های مختلف: مارکت پرایس (Market Price)، لیمیت پرایس (Limit Price) و استاپ لیمیت (Stop Limit)
  • پشتیبانی از مشتریان در 7 روز هفته بصورت 24 ساعته در چند زبان مختلف
  • ابزارهای تحلیلی مختلف برای نشان دادن تاریخچه قیمت‌ها در گذشته برای تحلیل تکنیکال: روز، هفته، ماه، سال و کل تاریخچه ارز دیجیتال
  • کاربری ساده و جذاب بخش‌های مختلف صرافی Cointiger
  • امکان معامله ارزهای دیجیتال، معامله ارز فیات و معاملات مارجین

اطلاعات عمومی درباره صرافی کوین تایگر

صرافی‌های دنیا هر یک شرایط مشخصی را برای کاربران خودشان مشخص می‌کنند. به همین خاطر، زمانی می‌توانید به بهترین صرافی ارز دیجیتال برسید و آن را برای انجام کارهای مختلف انتخاب کنید که؛ اطلاعات کامل و جامعی از آن صرافی بدست آورده باشید.

از کارمزدهایی که برای انجام خدمات گوناگون دریافت می‌کنند گرفته تا مسائل امنیتی مرتبط با کیف‌های ارز دیجیتال کاربران در صرافی، همه و همه جزو این اطلاعات هستند. برای شناختن هر صرافی بهترین راه مراجعه به وب سایت آنجاست. اما قصد داریم که در همین مقاله، به بخشی از مهم‌ترین اطلاعات عمومی صرافی Cointiger بپردازیم. اطلاعاتی که یا شما را مجاب می‌کنند تا حتما سری به وب سایت آن بزنید و یا؛ باعث می‌شوند به قدری کوین تایگر را فراموش کنید!

کارمزد معامله ارز دیجیتال

اولین مساله مرتبط با هر صرافی، میزان کارمزدهایی است که در کاربران و یا بهتر است بگوییم از تریدرها دریافت می‌کند. کوین تایگر از تیکرها (Taker) 0.15 درصد و از میکرها (Maker) 0.08 درصد کارمزد می‌گیرد. اما کدام یک از این کارمزدها مربوط به شما خواهند بود؟

میکرها همان کسانی هستند که سفارش خرید یا فروش ارز دیجیتال را ثبت می‌کنند و تیکرها نیز، افرادی هستند که آن سفارش را برمی‌دارند. به عبارت دقیق‌تر، اگر شما تجربه خرید یا فروش ارز دیجیتال را در صرافی‌ها داشته باشید، با یکی از این دو اتفاق روبرو شده‌اید:

  1. خرید یا فروش خود را با همان قیمتی به ثبت رسانده‌اید که بعنوان قیمت بازار محسوب می‌شده است. در نتیجه، بلافاصله آن ارز را خریده یا فروخته‌اید.
  2. خرید یا فروش خود را نه با قیمت بازار بلکه؛ با قیمتی متفاوت ثبت کرده‌اید که به آن سفارش لیمیت هم می‌گویند. در این حالت، سفارش شما در قسمت سفارشات می‌رود. باید آنقدری منتظر بمانید تا یک سفارش خرید یا فروش با قیمت مورد نظر شما انجام شود. در نتیجه، صرافی می‌تواند قیمت‌ شما را با قیمت آن سفارش تطبیق دهد و معامله انجام شود.

در حالت اول، شما همان قیمتی را که بازار تعیین کرده انتخاب نموده‌اید و اصطلاحا یکی از سفارش‌های موجود را برداشته‌اید. پس یک تیکر به حساب می‌آیید. ولی در حالت دوم، شما قیمت مورد نظر خود را پیشنهاد کرده و برایش منتظر مانده‌اید. پس یک ثبت کننده سفارش یا همان میکر به شمار می‌روید.

بنابراین، در صرافی  Cointigerمثل اکثر صرافی‌های ارز دیجیتال دیگر، میکرها از مزیت خاص خودشان در کارمزد دادن برخوردار هستند و 0.08 درصد ارزش سفارش‌شان را بصورت همان ارز دیجیتال کارمزد می‌دهند. اما تیکرها باید کارمزد بیشتری را بپردازند که کوین تایگر این مقدار را، 0.15 درصد تعیین کرده‌ است.

صرافی Cointiger

اقدامات متناظر با امنیت سایبری

صرافی  Cointiger از خدمات چند شریک قدرتمند برای حسابرسی قراردادهای هوشمند و همچنین، تامین امنیت اینترنتی برای کاربران خود بهره می‌برد. این شرکا عبارتند از: شرکت Chaitlin Tech ، شرکت  SECBIT و نام‌های دیگری نظیر: KNOWNSEC.COM، Lianan.org و لابراتوار  John Wick Security Lab .

مساله تامین امنیت برای یک صرافی ارز دیجیتال، اگر بیشتر از میزان کارمزدها اهمیت نداشته باشد؛ کم‌تر هم ندارد! امنیت یکی از نیازهای بنیادین بشر است و افراد حتی در فعالیت‌های مجازی خودشان هم به دنبال امنیت هستند. خیلی از تریدرها ارز دیجیتال‌شان را وارد والت (Wallet) خود نمی‌کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند دارایی‌شان در کیف پول صرافی باقی بماند.

این مساله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. مثلا، انتقال ارز از صرافی به کیف پول شخصی به پرداخت کارمزد نیاز دارد. بنابراین، کسی که دائما به انتقال این پول‌ها نیاز دارد خیلی برایش نگهداری پول در والت منطقی نیست. البته این موضوع برای کسانی که حجم دارایی دیجیتال‌شان بسیار زیاد است تفاوت دارد. اما عموم تریدرها پول‌شان را در صرافی نگاه می‌دارند.

در چنین حالتی، هیچ کسی دوست ندارد بخاطر نفوذ یک هکر به کیف‌های پول آن صرافی تمام دارایی و سرمایه‌اش را از دست بدهد. در حدی که برخی حاضر می‌شوند با صرافی‌هایی که بیشترین کارمزد را دریافت می‌کنند و کم‌ترین خدمات را نیز ارائه می‌دهند همکاری داشته باشند؛ اگر آن صرافی امنیت دارایی‌شان را تامین کند.

در این زمینه، صرافی  Cointiger تلاش می‌کند تا از طریق همکاری کردن با شرکت‌های معتبری که نام‌شان در بالا ذکر شد؛ این مساله را برای تریدرها حل کند. اما موضوع امنیت در صرافی‌ها، شامل یک بعد دیگر هم می‌شود.

شما وقتی در دنیای واقعی قرادادی را به ثبت می‌رسانید؛ برای‌تان مهم است که اطلاعات شخصی شما از متن قرارداد به بیرون درز پیدا نکند. حتی برخی افراد اطلاعاتی را که به نظرشان ضرورت ندارد در یک قرارداد ثبت شوند؛ حاضر نمی‌شوند در فرم قرارداد وارد کنند.

در دنیای کریپتوکارنسی هم، برخی از بلاک چین‌ها قراردادهایشان را بصورت هوشمند ثبت می‌کنند و به آن‌ها قرارداد هوشمند یا همان Smart Contract می‌گویند.

حسابرسی قرارداد هوشمند به این صورت است که ابتدا یک شرکت متخصص بعنوان حسابرس قرارداد دیجیتال، کد نهایی یک قرارداد هوشمند را دریافت می‌کند. سپس، تجزیه و تحلیل آن قرارداد را آغاز کرده و تلاش می‌کند تمام نقاط ضعف و مشکلات آن قرارداد را مشخص سازند. حتی ممکن است آن قرارداد را به آزمایش نیز بگذارند تا تمام آسیب‌پذیری‌های آن را تشخیص دهند.

این آسیب‌پذیری برای قراردادهای هوشمند انواع مختلفی دارند. ولی یکی از مهم‌ترین آن‌ها عبارت است از آسیب‌پذیری قرارداد هوشمند در مقابل حملات هکرها و نشر اطلاعات آن قرارداد به بیرون!

پس، طبیعی است که صرافی Cointiger تا این حد نسبت به حسابرسی قراردادهای هوشمند خودش حساس باشد. کوین تایگر در سرزمینی تاسیس شده و رشد یافته که بسیاری از هکرهای توانمند آسیای حنوب شرقی در آنجا مشغول فعالیت هستند. بنابراین، طراحان این صرافی به خوبی می‌دانند که چگونه باید یک  Smart Contract را حسابرسی و تقویت کرد!

یکی از خدمات کاربردی صرافی کوین تایگر این است که امکان انجام معاملات  OTC را فراهم می‌کند. در نتیجه، تریدرهایی که حجم زیادی از دارایی‌های ارز دیجیتال خود را معامله می‌کنند، می‌توانند خارج از چارچو‌ب‌های صرافی به معامله بپردازند و دلارهای آمریکایی خود را در بانک‌هی محلی‌شان ذخیره کنند.

امکان انجام معاملات  OTC

صرافی کوین تایگر این امکان را برای کاربران برخی از کشورها فراهم می‌آورد تا بتوانند ارزهای فیات و ارزهای دیجیتال را با هم اکسچنج کنند.

معاملات  OTC که مخفف عبارت Over the Country است، در بسیاری از بازارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال، در صنعت دارو اگر کسی بخواهد بدون نسخه پزشک داروهای خود را تامین کند می‌تواند از روش OTC کمک بگیرد. در این روش، نیازی به معامله کردن دارو طبق قواعد و قوانین بیمه نیست.

همین مساله در مورد ارزهای دیجیتال هم مصداق دارد. همانطور که همه می‌دانند، اکثر معامله‌ها از طریق پلتفرم‌هایی که صرافی نامیده می‌شوند صورت می‌گیرند. اما آیا می‌توان معامله‌ای را بدون حضور صرافی انجام داد؟ پاسخ مثبت است.

معامله  OTC زمانی انجام می‌شود که نهنگ‌های یک ارز دیجیتال تصمیم می‌گیرند معامله‌ای سنگین را بین همدیگر انجام بدهند. در نتیجه، آن‌ها ترجیح می‌دهند که بجای معامله کردن در چارچوب یک صرافی و پرداختن کارمزد تعیین شده از سوی آنجا، معامله را بین خودشان انجام بدهند.

حالا، صرافی Cointiger برای اینکه امکان اکسچنج کردن ارزهای فیات و ارزهای دیجیتال را برای ساکنان کشورهای: استرالیا، کانادا، سنگاپور، بریتانیا و هنگ کنگ راحت‌تر سازد؛ برای آن‌ها شرایط انجام معاملات  OTC را فراهم می‌کند. با این کار، به آن کاربران اجازه می‌دهد تا دلارهای آمریکا را در حساب‌های بانکی محلی خودشان ذخیره کنند.

کریپتوکارنسی

احراز هویت در صرافی کوین تایگر

احراز هویت یکی از اصلی‌ترین شرایطی است که هر صرافی برای کاربرانش تعیین می‌کند. احراز هویت که بصورت خلاصه  KYC نامیده می‌شود، با هدف جلوگیری از ساخت حساب‌های دروغی، پولشویی برای تروریسم و مواد مخدر، فرار از مالیات و کارهای غیرقانونی از این دست صورت می‌گیرد.

ظی فرایند احراز هویت، کاربران می‌توانند با طی کردن هر یک از مراحل این فرایند، اجازه پیدا کنند تا روزانه به مقدار مشخصی ارز دیجیتال را خرید و فروش کنند. اگر کاربری فرایند  KYC خود را کاملا تکمیل نماید، می‌تواند بدون محدودیت ویژه‌ای به نقل و انتقال رمز ارزهایش بپردازد. چرا که هویت او برای آن صرافی به صورت کامل و دقیق احراز شده است.

اما گاهی برخی از صرافی‌ها شرایط احراز هویت سختی را برای کاربران‌شان تعیین می‌کنند. سیاست هر صرافی در این زمینه با دیگران متفاوت است و گاهی صرافی‌ها برای اینکه خیال دولت‌ها و حتی کاربران را راحت کنند؛ احراز هویت را خیلی سفت و سخت می‌گیرند. نتیجه آنکه، افرادی که به دنبال پیدا کردن یک صرافی مناسب می‌گردند؛ ترجیح می‌دهند جایی را انتخاب کنند که احراز هویت پیچیده‌ای اجرا نکند.

در همیین زمینه، صرافی  Cointigerکار تریدرها را بسیار تسهیل کرده و احراز هویت را اجباری اعلام نکرده است. در این میان، 2 دسته از تریدرها استثنا بوده و مجبور هستند که فرایند  KYC خود را تکمیل می‌کنند:

  1. کسانی که قصد دارند بیش از 2 عدد بیت کوین را برداشت کنند.
  2. کسانی که قصد معامله با ارز فیات را دارند.

اسناد  API

در صرافی Cointiger اطلاعات بازار و معامله کردن از طریق  API در دسترس است. اما اصلا API چیست و چه ارتباطی با ارزهای دیجیتال دارد؟

واژه  APIمخفف شده عبارت  Application Programming Interface است. رابط کاربردی برنامه‌نویسی یا API همانند یک پیام‌رسان بین کاربر و سیستم اطلاعاتی عمل می‌کند. برای مثال، وقتی شما می‌خواهید بلیط قطار رزرو کنید، ابتدا باید مقصد، تاریخ و سرویس مورد نظرتان را تعیین کنید. سایت فروش بلیط قطار این اطلاعات را از شما دریافت نموده و بعد باید آن داده‌ها را با کل داده‌های موجود در سیستم مقایسه کند. این کار، توسط API صورت می‌گیرد.

بنابراین، API درخواست کاربر را برای انطباق اطلاعاتش با کل اطلاعات موجود در سیستم به سیستم می‌رساند. وقتی سیستم پاسخ خود را در مورد انطباق یا عدم انطباق اطلاعات اعلام کرد؛ مجددا این  API است که پاسخ دریافتی را به کاربر تحویل می‌دهد. اما این مساله چه ارتباطی با ارزهای دیجیتال دارد؟

اکوسیستم ارزهای دیجیتال بخش‌های گوناگونی دارد. یکی از این بخش‌ها، قطعا  APIها هستند که در معاملات تریدرها از طریق صرافی نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند. شما به عنوان یک تریدر، نیاز دارید که ابتدا درخواست خود را برای خرید یا فروش به صرافی ارائه کنید. در مقابل، صرافی نیز اطلاعات مربوط به سفارش خرید یا فروش شما را با کل اطلاعات موجود در سرور خود مقایسه می‌کند و در نهایت؛ پاسخ شما را می‌دهد.

این مساله دقیقا در مواقعی که شما یک سفارش خرید یا فروش ارسال کرده‌اید و آن سفارش در لیست سفارشات خرید یا سفارشات فروش قرار گرفته، قابل مشاهده است. اگر پس از مدتی، سفارش شما تایید شود بدین معنی است که API سفارش شما را به صرافی داده و پاسخ مثبت را از صرافی دریافت و به اطلاع شما رسانده است.

در غیر این صورت، سفارش شما تایید نخواهد شد و رد می‌شود. باز هم این  API بوده که پاسخ منفی را از صرافی دریافت و به اطلاع شما رسانده است.  این API که بعنوان کریپتو ای پی آی یا CryptoAPI شناخته شده‌اند؛ نقش بسیار مهمی در تسهیل فرایند خرید و فروش تریدرها ایفا می‌کنند. آن‌ها همزمان که برای شما دسترسی به داده‌های بازار را امکان‌پذیر می‌کنند؛ ترید کردن و مدیریت کردن حساب‌تان را در همان زمان برای شما ممکن می‌کنند.

در اکوسیستم ارزهای دیجیتال، دو ای پی آی بیشتر از سایرین کاربرد دارد: API قیمت و  API خرید و فروش کردن. صرافی  Cointiger اسناد  API خرید و فروش کردن را به صورت Live برای کاربرانش ارائه می‌کند.

نتیجه‌گیری: آشنایی با صرافی ارز دیجیتال Cointiger

در بازار ارزهای دیجیتال، صرافی‌هایی مانند بایننس، کوین بیس، کوکوین و… مشغول فعالیت هستند که با اعتبار و شهرت بالای خودشان درصد زیادی از کاربران را جذب خود می‌کنند. در این وضعیت، خیلی سخت می‌توان متصور شد که یک صرافی جدید هم وارد رقابت با آن‌ها شود. اما وقتی به ظهور و رشد یک صرافی مانند  Cointiger نگاه می‌کنیم؛ متوجه می‌شویم که این موضوع غیرممکن هم نیست.

صرافی Cointiger سال 2017 توسط تیمی از مهندسان و متخصصان در کشور سنگاپور تاسیس شد. این صرافی در عرض چند سال به رشد بسیار خوبی دست پیدا کرد و نشان داد که با وجود قدرقدرت‌ترین رقبا هم می‌توان کاربران را جذب کرد.

طبیعتا تریدرهای ارز دیجیتال هم بیشتر از اینکه بخواهند خودشان را درگیر جنگ بین صرافی‌ها کنند؛ ترجیح می‌دهند با جایی کار کنند که کم‌ترین کارمزد را بگیرد و بهترین خدمات را نیز ارائه کند. کوین تایگر از بسیاری جهات ویژگی‌های بسیار مناسب و مطلوبی دارد که آن را برای تریدرهای کشورهای مختلف جذاب می‌سازند.

اما در عین حال؛ هنوز هم هستند کسانی که نسبت به صرافی‌های تازه‌کار و علی‌الخصوص کوین تایگر بدبین هستند. با توجه به قرار داشتن کوین تایگر در کشور سنگاپور و حضور مهندسان و متخصصان چینی در تیم این پروژه، برخی از تریدرهای غربی ترجیح می‌دهند خیلی به کوین تایگر اعتماد نکنند.

منبع

coin360

برچسب ها: بهترین صرافی تترخرید تتر بدون احراز هویتصرافی حامی اکسچنج
پست قبلی

ارز دیجیتال سیف مون چیست؟ چرا باید این ارز را بخریم؟

پست‌ بعدی

فرق لیمیت اوردر و استاپ لیمیت چیست و کدام بهتر است؟

پست‌ بعدی
فرق لیمیت اوردر و استاپ لیمیت چیست و کدام بهتر است؟ - مناسب ترین قیمت خرید و فروش تتر

فرق لیمیت اوردر و استاپ لیمیت چیست و کدام بهتر است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recent Posts

  • طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار
  • فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟
  • سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟
  • رکود تورمی در مقابل تورم، آیا کریپتو میتواند با رکود تورمی مقابله کند؟
  • چرخ گردان کازینوی میم‌کوین‌ ها کی واژگون می شود؟

Recent Comments

دیدگاهی برای نمایش وجود ندارد.
سهام یا طلا - بهترین راه مقابله با بازار آشفته 2025 چیست؟

طلا vs سهام: بهترین راهکار برای مقابله با آشفتگی بازار

اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
بیتکوین در مسیر 100 هزار دلاری شدن

فعالیت شبکه بیت‌کوین به بالاترین حد در ۶ ماه اخیر رسید؛ آیا ۱۰۰ هزار دلار گام بعدی خواهد بود؟

اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

سقوط مانترا ، چه اتفاقی برای مانترا و توکن $OM افتاد ؟

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

فهرست راهبردی

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی

دسته بندی

  • آموزش ترید
  • آموزشی
  • اتریوم
  • اخبار ارز دیجیتال
  • اخبار بیت کوین
  • اخبار تاپ ارز
  • اخبار جهان
  • ارز دیجیتال
  • استخراج
  • Uncategorized
  • بلاک چین
  • تتر
  • تحلیل روز
  • تکنولوژی
  • دسته‌بندی نشده
  • کیف پول
مجله تخصصی ارز دیجیتال و بلاکچین | تاپ ارز

تاپ ارز، به عنوان یک پلتفرم امن برای تبادل ارزهای دیجیتال، امکانات مهمی از جمله معاملات نقطه به نقطه (P2P)، خرید و فروش خارج از بورس (OTC) و معاملات معمولی (Trade) را فراهم می‌کند. ما به دنبال توسعه پلتفرم خود با رعایت نیازهای کاربران و مطابق با آخرین تکنولوژی‌های جهانی هستیم و در راستای افزایش شفافیت در فضای رمزارز کشور قدم می‌گذاریم.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار
    • اخبار ارز دیجیتال
    • اخبار تاپ ارز
    • اخبار بیت کوین
    • اخبار اتریوم
  • آموزش
  • تکنولوژی
    • بلاک چین
  • استخراج
  • تحلیل و سرمایه گذاری
  • قیمت ارز دیجیتال